przez Duzzz » 23 sierpnia 2012, o 21:39
wiedzmaSol napisał(a):seks grupowy to pamiętam z Nieświętej magii. Ale wtedy główna bohaterka była obserwatorką nie uczestniczką. Czyżby w Demonach była taka akcja tylko że z Megan?
Tak chodziło mi o to, to było dość niesmaczne.
U Dantego raczej chodziło mi o odniesienie do seksu z Megan, który był bardzo 'drapieżny'
Bardzo mi się to podobało.
Pozwolił się kobietce wyżyć
wiedzmaSol napisał(a):o lubię takich
Aniołku, powiedz mi, czy oni na końcu są razem? Przeczytałam końcówkę trójki bo myślałam że mnie popędzi ale z tego nic nie mogę wywnioskować.
Ja tak zrobiłam i założyłam coś z góry, a potem się okazało, że jednak zakończenie mi pasuje nawet bez kompletnego HEA
Świetna jest ostatnia część, ale dwójka tez niczego sobie. Właśnie w dwójce historia zaczyna się dopiero 'kręcić'
sunshine napisał(a):Musze w końcu za te demony zabrać
kusicie mnie tymi rożnymi wypowiedziami
Sun kochana bierz się do czytania. Jedynka jest średnia, ale dwójka i trójka wynagradzają to
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise