duzzza22 napisał(a):
Nocny Anioł napisał(a):duży format
http://4.bp.blogspot.com/-FKUKGLi_Z0s/UBX1pkx-mVI/AAAAAAAAHQo/7m7g8XvGbHE/s1600/Cerejeira%2Bem%2BFlor.jpg
duzzza22 napisał(a):Jaki Aniołek szybki Jak coś to mam jeszcze duże wersje Tsuki i bierz co tylko chcesz. (Na forum muszę niestety zmniejszać ) Niech cieszy oczy
duzzza22 napisał(a):Syn, ależ proszę bardzo
Tajemna chyba trafiłyśmy w to samo miejsce Dwa obrazki dawałam stronę wcześniej, a jeszcze dwa inne mam u siebie również
Tsuki napisał(a):duzzza22 napisał(a):Jaki Aniołek szybki Jak coś to mam jeszcze duże wersje Tsuki i bierz co tylko chcesz. (Na forum muszę niestety zmniejszać ) Niech cieszy oczy
Teraz czuję się usatysfakcjonowana, więc na razie więcej dużych rozmiarów nie jest mi potrzebne, ale jak będę potrzebować, to się odezwę.
tajemna napisał(a):duzzza22 napisał(a):Syn, ależ proszę bardzo
Tajemna chyba trafiłyśmy w to samo miejsce Dwa obrazki dawałam stronę wcześniej, a jeszcze dwa inne mam u siebie również
Widocznie mi umknęły i powtórzyłam, o ja głupia
I teraz widzę. że rower podpisałam dla Sun, a przecież to Renata rowerowo się kojarzy
Zresztą mam nadzieję, że każdy sobie weźmie co chce bez względu na przyporządkowanie
Syn fajnie, że się podoba
Powrót do Okładki i ilustracje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość