Levanda napisał(a):Też mi się to czasem zdarza, ale zależy głównie od lakieru. Niektóre schną szybko, inne tylko z wierzchu podsychają i przy mocniejszym nacisku się rozmazują.
maddalena napisał(a):Levanda napisał(a):Też mi się to czasem zdarza, ale zależy głównie od lakieru. Niektóre schną szybko, inne tylko z wierzchu podsychają i przy mocniejszym nacisku się rozmazują.
Dokładnie.
Wiele razy malowałam przed snem, gdy sprawdzałam czy już jest dobry to z pozory byo ale gdy przebudziłam się rano, to moje paznokcie nie wyglądały estetycznie
Lorelei napisał(a):Dziewczynki czy któraś może wie czy w jakiejś drogerii albo gdzieś znajdę hennę, tyle, że do ciała Nie wiem czy dobry temat, ale myślę, że tu może być
duzzza22 napisał(a):Lorelei napisał(a):Dziewczynki czy któraś może wie czy w jakiejś drogerii albo gdzieś znajdę hennę, tyle, że do ciała Nie wiem czy dobry temat, ale myślę, że tu może być
Jedna z moich koleżanek zamawiała na allegro, a o tym czy są w drogeriach nie słyszałam.
Aralku to koniecznie podziel się efektami Ciekawe to bardzo
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości