wiedzmaSol napisał(a):Lev, to jest też coś z jedwabiem?
A wygładza ten kosmetyk? Bo u mnie najgorzej jest właśnie z tą sianowatością. Końcówki mi się jakoś nie rozdwajają ale właśnie siano które się nie rozczesuje.
wiedzmaSol napisał(a):Aralku, nie. Mam za sobą tylko testy wszelkich produktów L'Oreal, Matrix, Kerastase i Herbal essences. No i teraz jedwab Joanny, który sprawdza się nawet co drugie - trzecie mycie. W duecie z odżywką z Elseve.
Levanda napisał(a):Ja od jakiegoś roku jestem wierna Gliss Kur Liquid Sillk. Używam szamponu i odżywki i jestem zadowolona, bo po raz pierwszy nie mam kłopotów z rozdwajającymi się końcówkami
maddalena napisał(a):duzzza22 napisał(a):Ewo to znaczy, że zmiana zadowalająca Ja już mam ponad połowę gdzieś 3/4 i tez zastanawiam się czy nie ciąć do ramion Jedni mówią tnij a drudzy niech Cię ręka nie swędzi.
Mam taką samą długość. Myślałam o obcięciu ale jakoś mi szkoda.
Kiedyś miałam wycieniowane ale gdy zrobiłam warkocz to wygladało jakbym miała mysi cieniutki ogonek, dlatego teraz nie cieniuje od ponad roku. Właśnie dzisiaj koleżanka doradziła mi żebym zrobiła coś takiego:
http://www.google.pl/imgres?q=fryzury+n ... QBw&zoom=1
Myślałam bez grzywki. Ładna fryzura ale... ten mysi ogonek. Dzięki temu, że nie cieniuje, moje włosy wyglądaj na grubsze
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość