Nocny Anioł napisał(a):Przeczytałam Anioła Śmierci, i mogę stwierdzić ze tygrysy lubią takie klimaty, książka trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej strony.
Jest , są i chwile do zruszeń, fajni bohaterowie, z czystym sercem mogę polecić, i na pewno sięgnę po inne propozycje tej Pani.
sunshine napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Przeczytałam Anioła Śmierci, i mogę stwierdzić ze tygrysy lubią takie klimaty, książka trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej strony.
Jest , są i chwile do zruszeń, fajni bohaterowie, z czystym sercem mogę polecić, i na pewno sięgnę po inne propozycje tej Pani.
genialna książka
Renata7 napisał(a):Lilia napisał(a):nic się nie równa z Blair Mallory
Jedna z moich ukochanych serii . A Blair
Nocny Anioł napisał(a):Cykl "Kell Sabin"
Niebezpieczna miłość (tom: 2)
Nocny Anioł napisał(a):sunshine napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Przeczytałam Anioła Śmierci, i mogę stwierdzić ze tygrysy lubią takie klimaty, książka trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej strony.
genialna książka
Zgadzam się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości