Levanda napisał(a):Ja jutro idę polować na płaskie sandałki
Obcas tak od 1 cm do 5-6, wyższe raczej nie wchodzą w grę, ostatecznie koturna, ale też niezbyt wysoka i nie całkiem płaska na podeszwie. Z jakichś pasków? Ale to nie ostateczny wymóg. Ale nie za delikatne, bo nie mam takich małych nóżek, żeby to dobrze wyglądało Na pewno nie czarne, raczej beżowe, kremowe, ewentualnie szare. I muszą być takie, żeby się zapinały naokoło kostki, żeby tego buta przytrzymać. I oczywiście muszą się mi podobać i być w rozsądnej cenieAgrest napisał(a):A czego mniej więcej szukasz?
Jadzia napisał(a):Obcas tak od 1 cm do 5-6, wyższe raczej nie wchodzą w grę, ostatecznie koturna, ale też niezbyt wysoka i nie całkiem płaska na podeszwie. Z jakichś pasków? Ale to nie ostateczny wymóg. Ale nie za delikatne, bo nie mam takich małych nóżek, żeby to dobrze wyglądało Na pewno nie czarne, raczej beżowe, kremowe, ewentualnie szare. I muszą być takie, żeby się zapinały naokoło kostki, żeby tego buta przytrzymać. I oczywiście muszą się mi podobać i być w rozsądnej cenieAgrest napisał(a):A czego mniej więcej szukasz?
maddalena napisał(a):Kupiłam w Deichmannie, bardzo ładne sandały(na nodze są ładne) ale mnie obcierają
Po kolorach to turkusowa na sierpień a mna pazdziernik czerwona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości