Teraz jest 26 listopada 2024, o 04:32

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Post przez Dorotka » 16 czerwca 2012, o 22:51

Cicho! Nic nie mów, że Adamek dziś walczy, to może mój M. sobie nie przypomni. Bo jak sobie przypomni, to znowu pół nocy spać mi nie da ekscytując się walką. A on boksem ekscytuje się na cały regulator. :zalamka:

Szkoda naszych. :placze: :placze: :placze:

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 16 czerwca 2012, o 22:56

Matthew napisał(a):Brawo Polacy. No i na co ta wiara jak tego docenić nie umieją? :mur: :zalamka: Jesteśmy znakomici w przegrywaniu...

oj tam, przynajmniej brak meczu o honor ^_^
dla tak młodej ekipy ważne, co się będzie działo po Euro... doświadczenie zdobyte, zobaczymy, jak "zarząd" zagospodaruje zawodnikami...

ale do rzeczy: czy ja dobrze widzę? wykopali Grecy Rosjan?
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez Matthew » 16 czerwca 2012, o 23:03

No niby tak. Hehe Rosja odpadła. :rotfl: :hahaha: Ruscy do domu :hahaha:
Droga Danio życzę sobie abyście rozgromili Szwabów. Bardzo ładnie proszę. :evillaugh:

Post przez aralk » 16 czerwca 2012, o 23:03

dobrze Frin, widzisz, dobrze :D

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 16 czerwca 2012, o 23:04

tak, dobrze widzisz

wyczytałam właśnie na wp, że Smuda powiedział, że to na sto procent koniec jego przygody z reprezentacją RP

Ulubiona autorka/autor: Anne Bishop

Post przez Tsuki » 16 czerwca 2012, o 23:06

Ale to było od początku wiadomo, że on po EURO odchodzi...
A naszej przegranej szkoda :placze: , przede wszystkim tej pierwszej połowy, gdyby udało się wtedy zdobyć bramkę, może inaczej by się ten mecz ułożył. No cóż, a ta druga połowa wypadła źle...
Ale za emocje trzeba naszym piłkarzom podziękować, bo to było piękne. :padam:

P.S. Ja mam pytanie z serii głupich pytań... Dlaczego to Grecy awansują, a nie Rosjanie. Przecież straconych bramek mają tyle samo, ale Rosjanie mają więcej strzelonych, wiec bilans lepszy... :wstyd:
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka.
Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.
Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę.
I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez joakar4 » 16 czerwca 2012, o 23:10

a to nie wiedziałam :zawstydzony:

a nie dlatego, że właśnie z Grecja bezpośrednio przegrali

Post przez Tsuki » 16 czerwca 2012, o 23:16

A to chyba że tak... Ja właśnie cały czas słyszałam o bilansie bramek i dlatego mnie to zastanawiało...
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Fringilla » 16 czerwca 2012, o 23:17

Hm...

A dalszego marszu Greków jestem bardzo ciekawa, może być ubaw :P
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez joakar4 » 16 czerwca 2012, o 23:19

Tsuki napisał(a):A to chyba że tak... Ja właśnie cały czas słyszałam o bilansie bramek i dlatego mnie to zastanawiało...

tata mi powiedział, że liczy się bezpośrednia wygrana a nie liczba bramek, ale nie zrozumiałam dokładnie :hyhy:

Post przez aralk » 16 czerwca 2012, o 23:20

ja tam Grekom z przyczyn osobistych i nie tylko, życzę jak najlepiej :D

Post przez Tsuki » 16 czerwca 2012, o 23:25

joakar4 napisał(a):
Tsuki napisał(a):A to chyba że tak... Ja właśnie cały czas słyszałam o bilansie bramek i dlatego mnie to zastanawiało...

tata mi powiedział, że liczy się bezpośrednia wygrana a nie liczba bramek, ale nie zrozumiałam dokładnie :hyhy:

Hmm... Najbardziej mnie jeszcze zastanowiło, to że przed meczami coś tam wspomnieli komentatorzy, że Gracy musieli by wygrać dużą liczbą bramek, żeby wyjść, o ile Czesi by z nami zremisowali...

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 16 czerwca 2012, o 23:30

Ale nie zremisowali, więc wystarczyła im jedna. Nam by też wystarczyła, ale cóż...

Przynajmniej fajny nastrój był w narodzie, żeby tylko się teraz nie zrobiło ogólne malkontenctwo i szukanie na siłę winnych.
Obrazek

Post przez Dorotka » 16 czerwca 2012, o 23:33

U nas słychać głośne śpiewy, a przeważa jedna piosenka: "Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało!"

Post przez Fringilla » 16 czerwca 2012, o 23:34

od września rozgrywki do MŚ 2014 :hyhy:
— Ursula K. Le Guin

Post przez Tsuki » 16 czerwca 2012, o 23:41

Berenika napisał(a):Ale nie zremisowali, więc wystarczyła im jedna. Nam by też wystarczyła, ale cóż...

Ale mi nie chodzi o Czechów, tylko o Greków. Z resztą mało istotne, tak tylko wspomniałam, bo mnie ta wypowiedź w błąd wprowadziła...

Na to jeśli chodzi o naszą reprezentację czekamy na wrzesień. :hyhy:

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 17 czerwca 2012, o 00:03

Jednakowoż zakończyłaś swój post tak
o ile Czesi by z nami zremisowali

więc się do tego odniosłam :) i przecież Grekom wystarczyła jedna bramka, więc nie rozumiem, o co chodzi. Coś źle napisałam?
Obrazek

Post przez Tsuki » 17 czerwca 2012, o 00:14

Tak zakończyłam, ponieważ wypowiedź mniej więcej brzmiała. Żeby Grecy wyszli z grupy razem z Czechami, to Czesi muszą zremisować z nami, a Grecy wygrać przewagą 5 bramek z Rosją. Dlatego wspomniałam o tym ewentualnym remisie, jednak chodziło mi cały czas o awans Greków. Wiem, że wtedy była by inna sytuacja w tabeli, bo trzy zespoły miały by po 4 pkt i pewnie stąd musiałby wynikać taka różnica bramkowa. Dlatego dodałam, że mnie zmyliła ta wypowiedź i sądziłam, że Grecy nie mają szans na awans...

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez aralk » 17 czerwca 2012, o 00:29

Dorotka napisał(a):U nas słychać głośne śpiewy, a przeważa jedna piosenka: "Nic się nie stało, Polacy, nic się nie stało!"

bardzo głośne śpiewy i faktycznie piosenka śpiewana jest cały czas :)

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 17 czerwca 2012, o 03:01

Byłam dziś na tak zwanej strefie kibica tylko oczywiście dużo mniejszej zorganizowanej przed koncertem. Muszę wam powiedzieć, że nie spodziewałam się, że będę się aż tak dobrze bawić. Szkoda, że Polacy przegrali i szkoda, że ostatnie miejsce w grupie zajęli. Ale dobrze, że Rosja jedzie do domu, a Grecy no cóż te 'aktorzynki' przynoszą troszkę atrakcji dla mojego rejonu i troszkę pieniążków u nas zostawią więc niech sobie będą. Na samym początku mówiłam, że oni i nasi mogliby zostać. Jedno się spełniło :bezradny: Polacy i tak próbowali starali się i należy im się :padam: :padam: za walkę. Szczególnie za tą nie dzisiejszą, ale za tą z Rosjanami. :padam: Dziś szczęścia brak, ale jaki Tytoń dawał czad! Bardzo pozytywnie ten chłopka mnie zaskoczył! :padam: :padam:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 17 czerwca 2012, o 11:25

http://www.tvn24.pl/musielismy-sie-mart ... 860,s.html - teraz się zacznie, wyciąganie pomyj .

A wiecie co cały czas mnie wkurzało ? epatowaniem przez media ,trójką z Dortmundu. Zrobiła się dziwna atmosfera ,że możemy dojść do półfinału i nawet wygrać. Co innego jest reprezentacja,gdzie ludzie grają z sobą kilka razy w ciągu roku ,a co innego jak gra się mecz ligowy co tydzień. :czeka: Ludzie się znają , zgrywają i czują siebie . Trójka zawodników nie wygra sama meczu . Z Lewandowskiego boga zrobili :zalamka: Ile to znamy zawodników ,którzy błyszczą w lidze ,a zawodzą w reprezentacji ? Messi , Ronaldo ,Ibrahimović . Nie grają nazwiska ,tylko drużyna się liczy . My nad swoją musimy jeszcze sporo popracować . Tym bardziej ,że eliminacje do MŚ się zbliżają .
Ostatnio edytowano 17 czerwca 2012, o 19:54 przez Lucy, łącznie edytowano 1 raz
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 17 czerwca 2012, o 17:03

Tez byłam w strefie kibica w Katowicach :) fajna sprawa.
mecz był w sumie ok. Pierwsza połowa genialna, gdyby chociaż jedna z tych akcji się udała i byłby gol to mecz potoczyłby się zupełnie inaczej. No ale trudno, nasi się starali ;) A zupełnie nie wiem co im się stało w drugiej połowie meczu :(

Ciekawią mnie dzisiejsze mecze, czy Dania wyjdzie z grupy ;) a im kibicuję :D

u mnie pod oknami tez śpiewali, a dodatkowo jeszcze słyszałam taka piosenkę:

Znowu w piłce nam nie wyszło
Każdy jest jaki jest.
Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować.
Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.

Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli. ;)

Post przez Dorotka » 17 czerwca 2012, o 17:16

Fajnie, że piłkarze spotkali się dziś z kibicami w Strefie Kibica i że podziękowali im za doping. To było miłe.

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 17 czerwca 2012, o 17:19

Oj tak to było miłe i fajne.
Każdy jest jaki jest.
Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować.
Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.

Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli. ;)

Ulubiona autorka/autor: Barbara Kwarc

Post przez bandit » 17 czerwca 2012, o 17:26

Fajnie, ze Adamek wygrał jednogłośnie na punkty. :hyhy:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym