Berenika napisał(a):Bo to jest sport Może cię pocieszy, że Ronaldo znowu nic nie strzelił, a za faul żółtą kartkę dostał.
basik napisał(a):Super te komentarze z demotywatorów , ja przecież też pisałam, że BĘDZIE DOBRZE..no i było...tylko teraz siebie sama nie rozumię, jak zremisowali z Grecją to psioczyłam, teraz jak zremisowali z Rosją to jestem szcęśliwa...jak to możliwe
duzzza22 napisał(a):Aralku za całokształt! Pamiętam go jak zaczynał grę w reprezentacji, jak był takim "podlotkiem", zresztą jak i ja kiedyś, ale byłam w nim zadurzona po uszy, był mało znany, ale jak słyszałam Ronaldo! to oczy w pięć złoty i do ekranu. Teraz to jak już go widzę to Boże ratunku co on z sobą zrobił, połknęła go chyba sodówka. Dwie fryzury na mecz wyjściowy! Kto to słyszał! No taki narcyzik, masakra. Zamiast grać i pokazywać klasę to on się przygląda, z której strony kamery lepiej wygląda. Odnoszę wrażenie, że on jest taki na pokaz, zresztą dobrze, że znalazł sobie narzeczoną to może go ona troszkę u stopuje. Inaczej nie ma dla niego nadziei.
No nie!! 1:0 dla Niemców. Co się dzieje ostatnimi czasy z pomarańczowymi
Edit: Nawet Beckham i jego Victoria tak mnie nie drażnią jak Ronaldo
Lucy napisał(a):Ja niestety sądzę ,że taki jest . Pieniądze mu na mózg siadły . W Manchester United było jeszcze ok. później przeszedł za zawrotną sumę do Realu i mu odbiło . Kurczę jego dryblingi ,panowanie nad piłką i bramki cały czas mnie zachwycają . Tylko jego postawa ,zachowanie wczoraj nie strzelił gola ,chociaż był sam na sam z bramkarzem . Wolne też mu nie wychodziły ... Kiepsko było ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości