Teraz jest 26 listopada 2024, o 07:31

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 13 czerwca 2012, o 19:45

I znowu Portugalia ma przewagę :evillaugh:
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 13 czerwca 2012, o 19:53

Ach czemu, czemu?! No i wynik końcowy to 3:2 dla Portugalii :]

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 13 czerwca 2012, o 20:08

Bo to jest sport :) Może cię pocieszy, że Ronaldo znowu nic nie strzelił, a za faul żółtą kartkę dostał.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 13 czerwca 2012, o 20:12

Szkoda Duńczyków, świetnie grali, a trafili przecież do takiej grupy... No nic, i tak mają jeszcze szansę, będę za nich trzymać kciuki w następnym meczu :) Tym bardziej, że to będzie przeciwko Niemcom :lol:
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.

Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.

ObrazekObrazek
by Agrest

Post przez aralk » 13 czerwca 2012, o 20:38

to trzeba będzie mocno trzymać ^_^

UEFA nałożyła karę na Rosyjską Federację Piłki Nożnej za zachowanie kibiców Rosji we Wrocławiu podczas meczu z Czechami. Rosyjska reprezentacja może zostać pozbawiona sześciu punktów podczas eliminacji do następnego Euro w 2016 roku. Ponad to Rosjanie będą musieli zapłacić 120 tysięcy euro.

ciekawe czy dostaną tez za wczorajszą petardę

Post przez Duzzz » 13 czerwca 2012, o 20:42

Berenika napisał(a):Bo to jest sport :) Może cię pocieszy, że Ronaldo znowu nic nie strzelił, a za faul żółtą kartkę dostał.

Bereniko dzięki :przytul: Ucieszyło mnie to niezmiernie. Jeszcze może zarobi czerwoną kartkę :mysli: Ach pomarzyć dobra rzecz. :rotfl:

His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez aralk » 13 czerwca 2012, o 20:58

duzzza, a ty czemu jesteś na niego taka cięta?

Ulubiona autorka/autor: Barbara Kwarc

Post przez bandit » 13 czerwca 2012, o 21:09

Niemcy Holandia 1;0

Ronaldo mega szybki. Ja się piłką nie interesuje, ale oglądałem urywki to gość ma talent. :rotfl:
Ostatnio edytowano 13 czerwca 2012, o 21:12 przez bandit, łącznie edytowano 1 raz

Post przez Duzzz » 13 czerwca 2012, o 21:10

Aralku hmmm za całokształt! Pamiętam go jak zaczynał grę w reprezentacji, jak był takim "podlotkiem", zresztą jak i ja kiedyś, ale byłam w nim zadurzona po uszy, był mało znany, ale jak słyszałam Ronaldo! to oczy w pięć złoty i do ekranu. Teraz to jak już go widzę to Boże ratunku co on z sobą zrobił, połknęła go chyba sodówka. :bezradny: Dwie fryzury na mecz wyjściowy! Kto to słyszał! No taki narcyzik, masakra. Zamiast grać i pokazywać klasę to on się hmmm przygląda, z której strony kamery lepiej wygląda. :wstyd: Odnoszę wrażenie, że on jest taki na pokaz, zresztą dobrze, że znalazł sobie narzeczoną to może go ona troszkę u stopuje. Inaczej nie ma dla niego nadziei. :zalamka:

No nie!! 1:0 dla Niemców. Co się dzieje ostatnimi czasy z pomarańczowymi :zalamka:

Edit: Nawet Beckham i jego Victoria tak mnie nie drażnią jak Ronaldo :bezradny:

Post przez bandit » 13 czerwca 2012, o 21:14

narcyzik nie narcyzik pedałek nie pedałek, ale robote robi.

Ulubiona autorka/autor: Anne Bishop

Post przez Tsuki » 13 czerwca 2012, o 21:16

Fajne te wszystkie obrazki. Chociaż najbardziej podoba mi się ten z Kubą Błaszczykowskim. :hyhy: Ja też od wczoraj rozpływam w zachwytach nad tą bramką, piękna była. :lovju:

basik napisał(a):Super te komentarze z demotywatorów :hyhy: , ja przecież też pisałam, że BĘDZIE DOBRZE..no i było...tylko teraz siebie sama nie rozumię, jak zremisowali z Grecją to psioczyłam, teraz jak zremisowali z Rosją to jestem szcęśliwa...jak to możliwe :)

Bo to taka gra psychologiczna. Kiedy się wygrywa i przeciwnik strzeli wyrównującą bramkę to się szkoda robi. Natomiast jeśli się przegrywa i strzela wyrównującą bramkę, to smakuje prawie jak zwycięstwo. ;) A i nie bez znaczenia pozostaje zapewne, w tym przypadku fakt, że wszyscy skazali nas na pożarcie. :hyhy:
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka.
Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.
Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę.
I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez aralk » 13 czerwca 2012, o 21:17

bandit napisał(a):narcyzik nie narcyzik pedałek nie pedałek, ale robote robi.
i to chyba jest w tym najważniejsze :niepewny:

Post przez Duzzz » 13 czerwca 2012, o 21:34

Gdzie on tę grę miał, ja ciągle widziałam, że robił coś i psuł :zalamka: Może ja za bardzo na niego jeżdżę, ale cóż większa waga jak dla mnie do wyglądu niż do gry. A takie pieniądze bierze! W ciągu tych dwóch meczy, które już zagrali nie widziałam nic czym miałby się popisać. Chyba, że ja już go tak nie cierpię, że i tego nie zauważam :zalamka:

Niemcy 2:0, cóż się dzieje z tymi Holendrami :mysli:

Post przez bandit » 13 czerwca 2012, o 22:15

D - NL 2;1

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 14 czerwca 2012, o 01:10

duzzza22 napisał(a):Aralku hmmm za całokształt! Pamiętam go jak zaczynał grę w reprezentacji, jak był takim "podlotkiem", zresztą jak i ja kiedyś, ale byłam w nim zadurzona po uszy, był mało znany, ale jak słyszałam Ronaldo! to oczy w pięć złoty i do ekranu. Teraz to jak już go widzę to Boże ratunku co on z sobą zrobił, połknęła go chyba sodówka. :bezradny: Dwie fryzury na mecz wyjściowy! Kto to słyszał! No taki narcyzik, masakra. Zamiast grać i pokazywać klasę to on się hmmm przygląda, z której strony kamery lepiej wygląda. :wstyd: Odnoszę wrażenie, że on jest taki na pokaz, zresztą dobrze, że znalazł sobie narzeczoną to może go ona troszkę u stopuje. Inaczej nie ma dla niego nadziei. :zalamka:

No nie!! 1:0 dla Niemców. Co się dzieje ostatnimi czasy z pomarańczowymi :zalamka:

Edit: Nawet Beckham i jego Victoria tak mnie nie drażnią jak Ronaldo :bezradny:

Ja niestety sądzę ,że taki jest . Pieniądze mu na mózg siadły . W Manchester United było jeszcze ok. później przeszedł za zawrotną sumę do Realu i mu odbiło . Kurczę jego dryblingi ,panowanie nad piłką i bramki cały czas mnie zachwycają . Tylko jego postawa ,zachowanie :zalamka: wczoraj nie strzelił gola ,chociaż był sam na sam z bramkarzem . Wolne też mu nie wychodziły ... Kiepsko było ...
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 14 czerwca 2012, o 09:40

Właśnie sobie zdałam sprawę że jak wygramy mecz z Czechami i wyjdziemy z grupy to wiecie z kim będziemy grac?

Kurde z Niemcami!!
Zawsze musimy na nich trafić no :P
Każdy jest jaki jest.
Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować.
Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.

Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli. ;)

Post przez maddalena » 14 czerwca 2012, o 09:54

Niemcy!!!! O nie! No to, lipa ale najpierw musimy wygrać z Czechami a to zrobić... to duża sztuka! :lol:
Oto miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. O'Cangaceiro

Ulubiona autorka/autor: S. Brown, SEP, J. Quinn

Post przez sunshine » 14 czerwca 2012, o 10:08

Wiem wiem ;) ale mam wielka nadzieje ze wygramy :hyhy:
Każdy jest jaki jest.
Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować.
Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.

Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli. ;)

Post przez Duzzz » 14 czerwca 2012, o 10:51

Lucy napisał(a):Ja niestety sądzę ,że taki jest . Pieniądze mu na mózg siadły . W Manchester United było jeszcze ok. później przeszedł za zawrotną sumę do Realu i mu odbiło . Kurczę jego dryblingi ,panowanie nad piłką i bramki cały czas mnie zachwycają . Tylko jego postawa ,zachowanie :zalamka: wczoraj nie strzelił gola ,chociaż był sam na sam z bramkarzem . Wolne też mu nie wychodziły ... Kiepsko było ...

Dobrze, że jednak jego psucie widziałam nie tylko ja :padam: :padam: Bo już myślałam, że to przez ta moją "Sympatię" do niego. :hahaha:

Niemcy?! No nie jak nie Rosja to oni. Ciągle o coś trzeba z nimi walczyć :zalamka:

Post przez maddalena » 14 czerwca 2012, o 11:59

sunshine napisał(a):Wiem wiem ;) ale mam wielka nadzieje ze wygramy :hyhy:

Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia albo... nadzieja matką głupich :D :lol:
Bez urazy
Oto miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. O'Cangaceiro

Post przez Lucy » 14 czerwca 2012, o 13:21

WTOPA TVP: Pomylili flagę Rosji z flagą ZSRR!

Po meczu Polska-Rosja Telewizja Polska popisała się wyjątkową ignorancją i brakiem profesjonalizmu. W Wiadomościach na dolnym pasku ze skrótem informacji zamiast flagi Rosji pojawiła się... flaga ZSRR. W dniu, w którym doszło do bójek między 5 tysiącami maszerujących ulicami Warszawy Rosjan a 100 pseudokibiców, taka wpadka z pewnością nie poprawi klimatu wokół meczu. Politycy oburzali się na koszulki z sierpem i młotem a tymczasem sierp i młot pokazała nasza telewizja publiczna...
Odpowiedzialny za to szef Wiadomości, Piotr Krasko, przekonuje, że zamiana flag nie miała żadnego podtekstu politycznego i TVP nie chciało w ten sposób skomentować bójek, do jakich doszło przed meczem.

Był to absolutnie niezamierzony i niedopuszczalny błąd pracowni grafiki komputerowej. Konsekwencje wobec pracownika zostały już wyciągnięte - powiedział Gazecie Wyborczej.

Trzeba powiedzieć, że to dziwny błąd. Flagi Rosji i ZSRR różnią się dość wyraźnie... Może powinni zwolnić tam po prostu wszystkich i coś zmieniłoby się w końcu na lepsze?

http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/4bba574a ... 6189ecc71a
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez maddalena » 14 czerwca 2012, o 14:47

Ktoś mądry, błysną inteligencją.

Post przez bandit » 14 czerwca 2012, o 15:10

A ja tam nie przywiązywałem do tego uwagi... 99% społeczeństwa też zapewne nie. Ale żeby było weselej, to trzeba sprawę rozdmuchać ... :?

Post przez Lucy » 14 czerwca 2012, o 15:24

Ja nawet o ty nie wiedziałam :bezradny: tata czytał w gazecie i powiedział . Teraz oczywiście to rozdmuchano .

Ulubiona autorka/autor: Jo Putney,Kat Martin,Jude Deveraux,Sandra Brown

Post przez basik » 14 czerwca 2012, o 16:56

Mnie podobały się oba wczorajsze mecze....inaczej się ogląda, gdy nie jest się zaangażowany emocjonalnie :)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym