Liberty napisał(a):A mnie piłkarze w ogóle nie kręcą. A nawet jak któryś z wyglądu jest ok, to jak się odezwie to i tak czar pryska.
Dorotka napisał(a):Ależ ja na poważnie, gdyż dzisiaj obiadową porą, kiedym w najlepsze wojowała z kurzecym cycem, co to się porządnie opanierować nie chciał, włączyłam Radio Zet i trafiłam na program "Taniec z Bryndalem". A gościem niejakiego Bryndala Rafała był dziś właśnie piękny Radzio. I całkiem niegłupio gadał, ha! I ciekawie nawet. Aż żem się wzruszyła, mówię wam. I gdybym tak była o te dziesięć kilo młodsza, to bym się chyba była zakochała, no. Tylko ten żel na jego rzednących włosach mi jakoś nie pasi.... Ach, gdzie te czasy, kiedy Radoslaw Wspaniały nosił śliczną czuprynę a la wczesny Wodecki? A swoją droga czytałam ostatnio, że kastracja pozwoliłaby mężczyznom cieszyć się młodzieńczą fryzurą na stare lata.
Nocny Anioł napisał(a):Jak tak, to współczuje
Dorotka napisał(a):Liberty napisał(a):A mnie piłkarze w ogóle nie kręcą. A nawet jak któryś z wyglądu jest ok, to jak się odezwie to i tak czar pryska.
No chyba nie Radzio Majdan. On tak pięknie opowiada..... I książki pisze... I tańczy.... Zapewne też pięknie śpiewa.... Ideał a nie facet.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość