Teraz jest 27 listopada 2024, o 17:57

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 22:13

Jadzia mój mężczyzna należy do tych 72% tylko w przypadku, gdy gra drużyna narodowa. A tak można go zainteresować czymś bardziej "twórczym", "pożytecznym" i przyjemniejszym niż gapienie się w telewizor (sprawdzone w 100% działa Obrazek Obrazek ) . Niestety gdy powiewają czerwono żółte flagi Hiszpanii, przegrywam z Villą i Torresem. Obrazek Obrazek (nic nie działa, może gdybym rąbnęła go patelnią to by zwrócił na mnie uwagę)

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 22 czerwca 2008, o 22:16

Hebe, ja bym nie marudziła Obrazek (spójrz na mój avatar Obrazek

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 22:18

obawiam sie ze by nie zwrocil - bo moglby byc nieprzytomny Obrazek

ja mam wino, ale raczej go nie otworze, bo jeszcze mam wodke otwarta wiec beda drinki Obrazek ze slodkich rzeczy mam ciasteczka z czekolada (ostatnio non stop cos slodkiego jem... )

a co do mistrzostw kobiet - ja raczej spasuje - w koncu nie ma tam ciach do ogladania...

ale ogolnie co do ogladania meczy - ja tylko ME i MS sie interesuje. moj brat to co innego - kiedys szalal za pilka nozna, a teraz tata mi mowil, ze ME przegraly z komputerem i jakas glupia gra.

Post przez monia204 » 22 czerwca 2008, o 22:34

CO DO PRZYGOTOWAŃ, TO MU JUŻ OBALILIŚMY ZE ZNAJOMYMI FLASZECZKE Obrazek , ZEBY SIE LEPIEJ OGLĄDAŁO MECZYK .......

co do odrywania feceta od meczu, to dziś raczej nie spróbuje, bo

1. sama jestem ciekawa

2. córcia jeszcze nie śpi

3. mogłabym ponieść klęske Obrazek

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 22:35

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 22 czerwca 2008, o 22:38

Ech, bosssski Iker... Obrazek

A co do meczyku - ja nie wiem, nawet mój brat starszy zrezygnował z komputera i Tacticala na rzecz oglądania Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 22 czerwca 2008, o 23:13

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Czy jest wart 160 milionów euro?!</span>

Niedawno wszystkie fanki Cristiano Ronaldo wypłakiwały sobie oczy po tym, jak Portugalia odpadła z Euro 2008. Piłkarz zajmuje się teraz zupełnie czym innym niż myśleniem o przegranej. Ważą się bowiem losy jego transferu do Realu Madryt.

Sportfan.pl informuje, że grający obecnie w Manchesterze United Ronaldo może mieć z tym spore problemy:

Alex Ferguson, trener Manchester United, cały czas zapowiada, że Ronaldo nigdzie nie odejdzie. Zatrzyma go mimo wszystko i zablokuje transfer?

Cristiano wciąż wiąże z klubem 4-letnia umowa. Kazano mu podobno wydać specjalne oświadczenie, w którym poprosi swój klub o zgodę na transfer. Mówi się, że jego kwota może wynieść nawet 160 milionów euro!

Obrazek[/img]

Post przez monia204 » 23 czerwca 2008, o 00:40

nieźle, to byłby rozbój w biały dzień Obrazek tyle kasy!!!

A meczyk mnie rozczarowywuje, spodziewałam się większych emocjii

a;e Iker uratował Hiszpanom tyłek Obrazek

Post przez Hebe » 23 czerwca 2008, o 01:39

całe szczęście wygrała Hiszpania, ale cały meczyk irytowałam męża kibicując Włochom Obrazek Obrazek Już zaraz na początku zmieniłam zdanie co do tego komu kibicuje, ale dzielnie się trzymałam, nie pokazując tego. A mój mężczyzna się tak wściekał gdy cieszyłam się z każdej żółtej kartki przyznanej Hiszpanom, każdej odebranej im piłki. Mężczyzna zirytowany to szatan.... Obrazek Obrazek Ok muszę już kończyć Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 23 czerwca 2008, o 01:58

a ja muszę iść na kurs mówienia "nie"- znowu dałam się wyciągnąć na oglądanie plenerowe i promil się uzbirał przy okazji [tlko wtedy nic mnie nie jest w stanie ozproszyć...] - a jutro dzień pracy...

ale że karne... bez sensu

wyrównana walka była jednak przez 120min, chociaż zdecydowanie bez zachwytów...

ps.a na mecz turcja - niemcy idę do tureckiej knajpy Obrazek

Post przez Madeleinee » 23 czerwca 2008, o 09:49

mnei też się nie podobało że znowu o wyniku karne zdecydowały.... A i szczerze mówiąc to grali lepiej Hiszpanie (moźe nie jakoś znacznie lepiej ale jednak) Włosi się niestety opierniczli trochę, a di natale jak sie pokładał na trawie udając tylko po to żeby zahamować akcje Hiszpanów... no po prostu żenua...rozczarował mnie ten mecz...

Post przez Kat » 23 czerwca 2008, o 11:46

mnie tez... przez pierwsza polowe nic sie nie dzialo Obrazek az mi sie spac w ktoryms momencie zachcialo i w koncu zaczelam co innego ogladac. druga od pierwszej lepsza nie byla, ale przynajmniej jakies akcje sie pojawila. w dogrywce sie obudzili, a karne to w ogole pomylka... jak ten durny Donatoni mogl wystawic Di Natale?? w ogole popelnil blad, ze tak pozno del Piero wstawil. Obrazek gdyby ktos inny wykonywal karne u Wlochow to wynik moglby byc inny, no ale coz. popelniali bledy, opierniczali sie - takie sa efekty. Donadoni konczy prace z zespolem (i dobrze mu tak), a Hiszpanie ida dalej (oby z Ruskami wygrali, bo moj ostatni faworyt zostal)

Post przez Hebe » 23 czerwca 2008, o 12:10

a ja lubie jak Hiszpania wygrywa Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Post przez Kat » 23 czerwca 2008, o 12:17

hihihi ja w sumie tez. ale chyba troche bardziej chcialam, zeby wygrali Wlosi. no ale nie zasluzyli, wiec dobrze ze jeszcze jednego faworyta mam Obrazek

udana noc, Hebe??

Post przez Lena 872 » 23 czerwca 2008, o 14:30

Ronaldo na pewno jest wart tej ceny!!! Na pewno Obrazek

mniam ale ciacho......

Post przez monia204 » 23 czerwca 2008, o 16:07

najlepszą częścią gry była dogrywka, jak by tak grali cały mecz, to karnych by nie było...

ja też się cieszę, ze to Hiszpania awansowała, należało im się, a Donadoni pa, pa!!!

Post przez Kat » 23 czerwca 2008, o 18:15

co do Ronaldo - moim zdaniem nie jest wart tej ceny, co pokazal w ostatnim meczu. ja rozumiem, ze pilkarz moze miec lepsze i gorsze dni - jak kazdy zreszta, ale przeswiadczenie ze jest sie najlepszym, ze jest sie geniuszem na boisku w jego wydaniu jest bledne. Zidanowi i Figo do piet nie dorasta - a powiedzmy sobie szczerze, oni potrafili niesamowite rzeczy z pilka robic, a ich dribling to bylo mistrzostwo (chociaz tez zdarzaly im sie gorsze mecze). co do Ronaldo, to on powinnien nabrac pokory do zycia i samego siebie oraz swojego talentu - bo to, ze grac umie nikt nie zaprzeczy, ale przez swoje podejscie i zachowanie moze sie szybko stoczyc i wypalic.

Post przez Lena 872 » 23 czerwca 2008, o 19:29

jaka krytyczna.....jesteś.... Obrazek

Post przez Hebe » 23 czerwca 2008, o 19:59

i to bardzo, aż mnie ciekawi co by było (z cichą nadzieją będzie), gdy(by) zostali mistrzami Obrazek

Co do gry to zgadzam się, bez emocji. Może ciut lepsi byli Hiszpanie, ale to nie umiejętności zdecydowały o wygranej a głupie karne. Mój brat Julien jest niepocieszony (kibicował Włochom i dobrze mu tak, to za moja Holandię) . Ma cichą nadzieję, ze Rosja weźmie rewanż za Włochy w półfinałach. Zresztą stał się on wielkim fanem Andrieja Arszawina. Dla mnie jest on zbyt pewny siebie i to może go zgubić (mam nadzieję).

Post przez Kat » 23 czerwca 2008, o 20:07

Lena - nie jestem krytyczna. taka prawda. uwaznie ogladalam mecze Portugalii i widzialam jego zachowanie, jak mu cos nie szlo... po prostu zenada... wsciekal sie, stawal sie klotliwy - to nie jest zahcowanie godne sportowca takiej klasy o jakiej sam mowi. jesli cos robie zle, to staram sie poprawic, a nie wsciekam sie na wszystkich dookola. poza tym w meczu z Niemcami nie robil praktycznie nic poza wywalaniem sie i bieganiem, jak pilke dostal to zaraz ja tracil - na miejscu scolariego to jego bym wywalila a nie Gomesa (ten przynajmniej bramke strzelil, chociaz tez pamietam mecze i mistrzostwa, gdzie gral zdecydowanie lepiej).

ja tez mam nadzieje, ze Hiszpania wygra Obrazek

Post przez Lena 872 » 23 czerwca 2008, o 23:23

wygrają Niemcy, a Hiszpania będzie na drugim miejscu Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 23 czerwca 2008, o 23:27

a przy okazji: o kobiecie w naszej kadrze czyli <span style="font-weight: bold">Bodyguard Beenhakkera</span> [za: Wysokie Obcasy]

<a href="http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5328312,Bodyguard_Beenhakkera.html?as=1&ias=3&startsz=x" target="_blank" class="postlink">http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53662,5328312,Bodyguard_Beenhakkera.html?as=1&ias=3&startsz=x</a>

ja dalej kibicuję Hiszpanom, ale i Rosja ujdzie w razie czego Obrazek

Post przez Lena 872 » 23 czerwca 2008, o 23:30

no ujdzie, ale niech się nie pnie wyżej niż na trzecie miejsce Obrazek

Post przez Kat » 23 czerwca 2008, o 23:42

pewnie ze Hispzanom - zadnych Niemcow!!!! Lenka bo zaraobisz ode mnie, mowie Ci ObrazekObrazek

a co do artykulu - my sie dziwmy, czemu tam taki burdel, skoro wszystko robia mezczyzni... rece opadaja, dobrze ze Beenhakker jest normalny Obrazek

Post przez Lena 872 » 23 czerwca 2008, o 23:49

a ja się nie boję Obrazek

ale żeby nie było Hiszpanów też uważam faworytów Obrazek / oj co robi ze mną ta słaboś do piłkarzy południowej urody Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym