Teraz jest 27 listopada 2024, o 16:29

Sport

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Post przez Lena 872 » 21 czerwca 2008, o 22:42

a ja tam lubię Niemców Obrazek

Post przez Hebe » 21 czerwca 2008, o 22:54

hmmm w końcu grają moi faworyci. Mam pytanie czy u nas podczas reklam leci ta reklama coca-coli:

http://pl.youtube.com/watch?v=NJ_L9gQRARw&feature=related

oczywiście nie koniecznie tam muszą krzyczeć Miroslaw Klose

szczególnie, że tutaj nie przypominam sobie, aby krzyczeli jego imię i nazwisko, gdy ten facet wyskakuje z szafy. Dlaczego pytam. Mamy z mężem wątpliwości, że ją puszczają z powodu tej ostatniej scenki

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 21 czerwca 2008, o 23:01

Leciała dwa lata temu, ale w wersji następującej:

http://pl.youtube.com/watch?v=O87a5vH--hI

Post przez Hebe » 21 czerwca 2008, o 23:06

jakoś sobie nie mogę jej przypomnieć.

Post przez Jadzia » 21 czerwca 2008, o 23:07

Leciała, leciała, zapewniam Obrazek

No ja nie mogę, Rosja wygrywa...

Jeszcze chwila, chwila, po prostu nie mogę....

Słów mi braknie....

Taaa, w końcu będzie finał Turcja-Rosja, żaden kraj nijak nie w Europie Obrazek

Przynajmniej z ostatniego ćwierćfinału wyjdzie jakaś drużyna, którą lubię - albo Włochy albo Hiszpania (liczę na to drugie).

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 01:17

przypomnieliśmy sobie z mężem. Rzeczywiście,.

Eish jestem rozczarowana, wszystko to wina mojego zagubionego-odnalezionego brata bliźniaka Juliena. Wczoraj po meczu przysłał mi smsa, że drugi półfinał to Rosja Włochy. Wykrakał. Eish przynajmniej Joe zadzwonił i mnie pocieszał (też czuje się rozczarowany, przynajmniej on łączy się ze mną w bólu, bo nawet mój mąż tu krzyczy, że Holendrzy powinni walczyć, a nie bawić się w piłkę nożną).

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 01:24

ja jestem zszokowna - nastawiam tv po dlugim, reklaksujacym spacerze w milym towarzystwie (lepsze o niz plakanie do poduszki) i patrze - wygrywa Rosja... sie zalamalam... po bramce Holandii nabralam nadziei, a pozniej dwie kolejne dla ruskow... swiat staje na glowie... ale pamietacie co mowilam o spadku formy?/ sie kurcze sprawdziło Obrazek

ale co mnie najbardziej dziwi - co sie dzieje, ze odpadaja faworyci... najpierw Portugalia, Chorwacja, teraz Holandia... kto jeszcze?/ utrzyma sie Hiszpania czy Wlochy... normlanie nie wiem, komu jutro bede kibicowala...

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 01:27

ja wiem!!!! Z przekory Włochom. Obrazek Obrazek To nic wytrzymam tydzień bez seksu.... Obrazek Obrazek

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 01:36

hehehehehe... problem polega na tym, ze i jedna i druga druzyne bardzo lubie... Hebe - zainwestuj w technike i spraw sobie mechaniczne urzadzenie Obrazek

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 01:41

hmmm.... Kat to jest rada godna rozważenia Obrazek Obrazek

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 01:44

ciekawa jestem jak by na to rozpatrzenie zareagowal Rico ObrazekObrazek

a wracajac do sedna tematu - mecz bedzie bardzo ciekawy i emocjonujacy, jesli obie druzyny beda w pelni sil i zagraja najlepiej jak umieja. dzis moim zdaniem Holandia nie pokazala swojej prawdziwej sily i umiejetnosci, tak samo zreszta jak Portugalia.

a co do scolariego - mi sie wydaje, ze oni darza go duzym szacunkiem i nie pozwola tak latwo oczerniac. w koncu wysoko zaszedl z nimi na poprzednich ME i MS.

Post przez monia204 » 22 czerwca 2008, o 02:07

możliwe, ale na kogoś wine muszą zwalić

co do meczu.....już wspominałam, że Rosja może sprawić niespodzianke Obrazek no i sprawiła...

jeśli mają być takie niespodzianki to jutro powinny wygrać Włochy, oby!!!!!

zresztą ja Spain też kibicuje Obrazek

Hebe...zawsze możesz podejść męża z innej strony i przejąć kontrole, a nie czekać, aż on wykaże entuzjazm po wygranym meczu...może dojdzie do wniosku, że dobry sex przynosi więcej adrenaliny, niż najwspanielszy meczyk... Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 22 czerwca 2008, o 03:37

kurcze, ale nie można Rosjanom zarzucić, ze źle grali Obrazek u Holendrów faktycznie spadek formy i ma twój Rico rację, Hebe - to byłą zabawa jakaś... cóż, życie... ale przynajmniej oszczedzili nam karnych [nie lubie takiego rozstrzygania].

bardzo jestem ciekawa jutrzejszego meczu Obrazek

Post przez monia204 » 22 czerwca 2008, o 14:18

karne to loteria i nie decydują tak na prawde, która drużyna jest lepsza

Rosja pokazała co potrafi, a przede wszystkim zalatała Holendrów, szybkość mają niesamowitą Obrazek

Post przez Lena 872 » 22 czerwca 2008, o 14:22

dziwnie się dzieje na tych mistrzostwach....

ale i tak stawiam że wygrają Niemcy Obrazek

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 15:50

lena, blagam Cie wypluj to... zadnych swini na podium... ja Cie bardzo prosze.

fakt, karne to loteria i nie jest to sprawiedliwe rozstrzygniecie, ale trzeba przyznac, ze ciekawe... ta adrenalina: obroni... nie obroni... wpadnie... nie wpadnie... pamietacie taki mecz Portugalii, co Ricardo chyba z 3 czy 4 karne obronil, a pozniej sam jeszcze karniaka strzelil?? to bylo piekne... echhh szkoda, ze jak mecz jest to popelnia bledy Obrazek a co do zrzucenia winy - zrzucili na Chelsea, ze za wczensie podala informacje o przejsciu do nich Scolariego ObrazekObrazek

Post przez monia204 » 22 czerwca 2008, o 16:34

tak czytalam o tym, moze specjalnie Chelsea tak zrobiła, z zawiści

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 22 czerwca 2008, o 18:36

<span style="font-size: 18px; line-height: normal">Podolski miał tylko jedną kobietę</span>

Obrazek

Spał tylko ze swoją żoną Moniką, kosmetyczką.

Najlepszy Polak na boisku, 23-letni piłkarz grający w reprezentacji Niemiec Lukas Podolski nie korzysta (jeszcze) z uroków sławy. Przyznał niedawno, iż uprawiał seks tylko z jedną kobietą:

"Z moją ukochaną przeżyłem pierwszy raz" - powiedział w jednym z wywiadów.

Monika Puchalska (22 l.) pochodzi ze Śląska i z zawodu jest kosmetyczką. Jak pisze "Fakt", poznali się w Polsce. "Zaczepiła mnie na ulicy i zaczęła rozmawiać, tego samego dnia umówiliśmy się na kawę" - mówi Lukas.

Nie skończyło się na jednym spotkaniu, bowiem okazało się, że Monika często wyjeżdża do Niemiec, żeby dorobić. Szybko wprowadziła się do mieszkania Podolskiego w Monachium, ożeniła z właścicielem i zaszła w ciążę. Dwa miesiące temu urodziła synka Louisa.

Ach, te przedsiębiorcze Polki... Trzeba przyznać, że Monika ma lepszego nosa niż PZPN.

Post przez monia204 » 22 czerwca 2008, o 20:16

gdyby kobiety rządziły poloską piłką to już dawno byśmy byli Mistrzami Świata!!!!!!!!!!!!

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 21:25

no dokladnie Obrazek a gdybysmy mialy umiejetnosci pilkarskie i bylybysmy druzyna, wyzej bysmy zaszly na euro niz nasi... no ale coz... nie zauwazylam zadnej kobiety w PZPN... dlatego tam taki balagan Obrazek

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 21:31

u mnie już trwają przygotowania przed meczem. Mój mężczyzna kazał sobie włączyć farelkę w łazience, aby ją ogrzać bo chce się wykąpać przed meczem i teraz robi wczesną kolację, aby się nie rozpraszać podczas meczu Obrazek

Post przez Kat » 22 czerwca 2008, o 21:34

hehehehehe on jest swietny.... ale jak widac pilka nozna nie wplywa dobrze na zwiazki Obrazek

ja w ramach przygotowan kupilam sobie chipsy, mam jeszcze paluszki, a do tego chlodzi i mi sie cola i procentowe male co nie co Obrazek

Post przez Hebe » 22 czerwca 2008, o 21:45

my też się wczoraj przygotowaliśmy. Mamy chipsy (Pringlesy fuj octowe, ja chciałam cebulowo serowe, ale on się uparł na octowe Obrazek , to takie samo świętokradztwo jak frytki z octem bleee, chociaż frytki są gorsze), mamy procenty (wino różowe i białe do wyboru) mamy coś słodkiego w razie czego na poprawę nastroju ("niebiańskie" lody, truskawki i bitą śmietanę "normalną i obniżonej zwartości tłuszczu") Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 22 czerwca 2008, o 21:50

ja mam brioszki z czekoladą i zapowiedziałam w domu, że z nikim sie nie dzielę - niech konsumują swoje chipsy Obrazek

Hebe - nie dziwię się twemu lubemu - dobra strategia Obrazek

ps.hm, co interesujące, wsrod moich snajomych to dziwczyny intensywnie kibicują [dwie mają depresję - entuzjastycznie i od lat kibicują holenderskiej reprezentacji i holenderskim klubom] - faceci oglądają grzecznośiowo chyba i z nawyku... w sumie mamy więcej wspólnego z pokoleniem naszych ojców Obrazek

ps2.Kat - a w ogóle to trzeba wobec tego zainteresować się mistrzostwami swiata kobiet, wszak tez grają Obrazek

Post przez Jadzia » 22 czerwca 2008, o 21:56

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym