ale muszę bo już się doczekać tak nie mogę że oszaleję Biedna Caitlyn, mało że facet pantera to jeszcze szwagier wampir. I jeszcze jedna mega paraniespodzianka, o której pisałam kiedyś w spojlerach
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Sparks musiała tak zrobić, nie mogła odmówić sobie przyjemności zagrania Seanowi na nerwach. A podejrzewam że będzie mega wściekły. Ciekawa jestem tylko okoliczności zdarzenia.
jak się weźmiesz za Iana (Aniołku chusteczki ) to poznasz też Carlosa. Poszukaj może na allegro w jakichś okazyjnych cenach tej serii? Podejrzewam że kiedyś będziesz chciała wrócić, Amber wznowień nie robi i za parę lat mogą robić za białe kruki jak np Phillips. A teraz można je na prawdę upolować tanio.
Carlos to brat/sąsiad (jeden z dwóch) Tomi (nie przekręciłam imienia?), tylko, że u mnie z kasą krótko choroba, a mi nie zasponsorują moi książek, no chyba że poszukałabym po antykwariatach w Łodzi (to bym częściami zbierała), ale pewnie jeszcze nie będzie
Wiem że im się zdarza, ale to jest tak rzadko że nawet nie warto wspominać. Z Phillips to chyba tylko Arenę w kilku wydaniach widziałam. A o paranormalach w wznowieniach zapomnijmy.
Janko sięgnij, zobacz nawet Tajemna już odrobinę łaskawszym okiem na nią patrzy.
Adrastea, a u siebie nie masz żadnych antykwariatów? I na alle można dostać do 20 zł początkowe tomy. Zainteresuj się, wiadomo że czasem trza trochę popolować
u mnie niestety nie ma, najbliższy to Łódź. ja mam żadne dośwaidczenie z alle, więc nawet nie wiedziałabym jak do tego się zabrac, a co dopiero cokolwiek kupić