przez Duzzz » 7 września 2012, o 23:44
aralk napisał(a):wuiesz, Duzzz, bo ja czasami chciałabym być pomocna, a tu ...
Aralku, ale nic nie szkodzi
Stone będzie ciekawie poznać po raz kolejny i sprawdzić jak opinia zmienia się z biegiem lat czy też zostaje ta sama.
ewa.p napisał(a):Duzz,ja bym ci poleciła medycynę w połączeniu z historyczną osłonką.Medicus i Szaman Noaha Gordona i Dominę Barbary Wood.Nie tylko miłość i medycyna ale też całą droga do osiągnięcia tytułu lekarza,z wielkimi przeszkodami na drodze.Ja przepadam za tymi książkami.Ze współczesnych Doktorzy Ericha Segala,Lekarze Noaha Gordona i jeszcze Robin Cook ,ale to raczej thrillery medyczne
Ewo Gordon Noah mnie zaciekawił bardzo. Nie znam w ogóle.
Wszystko tego pana jest u mnie w Bibliotece dostępne więc nabędę sobie w poniedziałek. Dziękuję.
Erich Segal nie jest mi w ogóle znane, a Cook gdzieś mi się chyba obiło.
Sprawdzę sobie. Dziękuję
Wood Barbarę kojarzę, że coś czytałam.
Aralku to co Ty sugerujesz na pewno nie
Ewo "Dominy" też jeszcze nie czytałam więc poszukam
“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise
“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise