Ciekawa jestem jak będziecie reagować na to BB. Tylko nie zrażajcie się po jednym użyciu. Po sobie widzę że skóra musi się troszkę z nim oswoić. A i też można delikatnie pomieszać go ze zwykłym podkładem dla lepszego zmatowienia. Wtedy nie błyszczy się twarz jak wylizana tylko jest przyjemnie matowa a do tego rozświetlona w sensie wypoczęcia
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
oby ale w razie co mówię jak można zadziałać, sama testowałam jak się któregoś dnia obudziłam tak śliczna że się przestraszyłam tego co stało po drugiej stronie lustra
co mnie się stało? A nic. Mam takie dni że straszę bo dostaję jakichś plam, bladnę i mi wychodzą przebarwienia po trądziku. A czasem moja skóra jest taka że nawet BB nie trzeba do wygładzenia. I za nic nie wiem od czego to zależy.
coś w tym jest. W sumie ostatnio tak straszyłam w piątek a w niedzielę dostałam okres. Ale tak i bez damskiej atrakcji też potrafię 'wypięknieć'. A raczej nie mam uczuleń pokarmowych. Przyzwyczaiłam się i umiem sobie z tym jakoś radzić. Przeżyję
to jeśli wszystko by wpływało powinnam być taka wywalona non stop. Bez czekolady nie da rady, wysypiam się rzadko, uwielbiam ostre żarcie i żyję w stresie. Chyba najbardziej hormony jednak