Kawka napisał(a):Berenika napisał(a):Kawka napisał(a):Letty - [...] - odważny zestaw kolorów.
Co rozumiesz przez odwagę kolorystyczną?
ciemne meble zestawione z żółtym blatem (u mnie to wygląda na żółty, nie wiem jak w rzeczywistości) i czerwone rolety.
joakar4 napisał(a):Dziękuję bardzoNocny Anioł napisał(a):Pytanko drogie były takie meble?
Meble są z Black Red White, mam je już kilka lat i ciągle coś się z nimi dzieje. Od kanapy odpadła mi listwa, blat komody musiałam wymienić bo okleina zeszła. Rodzice mają inny model i szuflady im się rozsychają Jedynym plusem jest, to że każdą cześć można osobno dokupić.
Co do cen to nie pamiętam, wiem że kupowałam je w trzech partiach. Dostaję od nich gazetki i kilka razy trafiałam na promocję. Np. biurko i półka na książki były o 50% przecenione. Ostatnio dokupiłam wiszącą przeszkloną witrynkę.
Tutaj masz cennik
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/9-Pok%C3% ... 41-Indiana
Janka napisał(a):W sklepach bardzo mi się meble tej firmy podobają. Nigdy żadnych nie miałam, ale znam takich, co mają i nie płaczą. Jeszcze nie płaczą.
Jakim cudem udało im się tak wielki sukces osiągnąć, jeśli produkują buble?
wiedzmaSol napisał(a):A na meble z Ikei patrzeć już nie mogę, a one są najbardziej prawdopodobne z powodów transportowych.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości