tez tak mysle - to sukces, ze w ogole eliminacje przeszlismy - zadnemu innemu trenerowi sie nie udalo i dlatego wku... mnie to, ze najezdzaja teraz na Leo... robil co mogl, wybral taka a nie inna kadre - mial wizje, probowal - za to mu brawa sie naleza i przygotowanie. nie jego wina, ze nasze duupki nie maja wiary w siebie, ze nie stosuja tego, co on ich uczyl, albo ze piernicza akcje, ktore mozna by bylo wygrac... on nie moze wejsc na boisko i za nich grac... a to z nie wrzeszczy jak opetaniec na nich - po co ma gardlo zdzierac, skoro oni i tak robia po swojemu... bo maja gorsza forme - to niech przestaja grac i nie zanudzaja nas swoimi gebami i nie irytuja durnymi minami (krzynowek)...
a co do komentatorow, mnie wkurzal Iwan i Boniek... cholera by ich wziela... sam jak gral, nic dobrego do gry nie wnosil; jak trenowal nic sie nie zmienilo i bylo do kitu, a teraz sie wymadrza... spoadac na drzewo i odpierniczyc sie od Leo - powinnien dalej trenowac, bo stworzenie dobrej druzyny to czynnosc dlugotrwala i pracochlonna.
co do Holandii - fakt dobrze graja, ale rownie dobrze, jak to moj kumpel powiedzial moga forme rownie szybko stracic... tak sie zdarza...
dzisiejsze mecze w grupie smierci na pewno beda ciekawe - juz sie Wlochow nie moge doczekac - mam nadzieje, ze wreszcie pokaza co potrafia