wiedzmaSol napisał(a):numerki które miałam były jakby zrobione pieczątką i po nich ślad nie został.
I ten jaśniejszy kryje tak całkiem? Kusi mnie on. Taka zieleń soczysta też mam tylko taką ciemną. Jeszcze ciepłe brązy w tonacji karmelu strasznie mnie prowokują do zakupu. Quiz ma zdecydowanie za dużo kolorów.
A z tym tłustym czymś muszę popróbować. Dziękuję
duzzza22 napisał(a):Zależy co masz na myśli mówiąc kryje? Chodzi Ci na raz czy np na dwa razy? Jeśli dobrze pomalujesz czyli jak ja to mówię odpowiednia dawka lakieru na pędzelku to na raz wystarczy ja osobiście maluję tak i tak Ja kupiłam niby to zieleń niby to niebieski ja mówię, że to niebieski a moja bratowa, że zielony. No i nie wiadomo jaki to w końcu. Masz racje co do ilości ich kolorów Miałam wyjść z 9 kolorami ostatnio, ale wyszłam tylko z 3:) No 4, bo się po jeden wróciłam (beżowy). Też szukam brązów takich, ale ostatnio nie dostałam akurat na tym stoisku a na innych były 2,50 droższe a ten sam lakier więc stwierdziłam, że poczekam
aralk napisał(a):dziewczyny, czy któraś używa domowych zestawów do depilacji woskiem?
aralk napisał(a):dziewczyny, czy któraś używa domowych zestawów do depilacji woskiem?
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość