Katarzyna888 napisał(a):Dzisiaj zafarbowalam sobie pierwszy raz Cream gloss Loreal, bez amoniaku i jestem bardzo zadowolona. Konsystencja super, pokrylo mi siwe, ladny zapach podczas farbowania i co najwarzniejsze wlosow mi wypadlo bardzo malutko, jak przy normalnym myciu. Ponoc utrzymuje sie przez 28 myc, czyli ok 1,5 miesiaca. Wszystko sie okarze.
wiedzmaSol napisał(a):to jest zawsze ryzyko - co wyjdzie
ale jak szukasz kogoś farbującego się na rudo regularnie to jestem
Z dość ciemnych własnych włosów, wychodzi mi rudy bez rozjaśniacza. Farbuję się L'Oreal Feria Preference.
wiedzmaSol napisał(a):ciemniejszy to pure copper P54 a jaśniejszy pure paprika P78. Pierwszy jest bardziej czerwony, drugi bardziej idzie w miedź
sunshine napisał(a):
nie wiedziałam że Ty tez rudzielec farbowany jesteś
a kolor fajny Ci wychodzi? Bo ja jak farbuje z garniera to na początku jest fajny kolor, a potem wszystko schodzi...
wiedzmaSol napisał(a):Jedwabiu do włosów w życiu nie używałam. To żeby nabłyszczać? Czy żeby co? Aż się wstyd przyznać ale poza tym że coś takiego istnieje nie wiem nic.
wiedzmaSol napisał(a):to jakiś specyfik magiczny chyba ale nie daje nic poza rozczesywaniem? np gładkości czy połysku?
gmosia napisał(a):ja używałam coś takiego loreala bodajże... po kilkakrotnym blond balejażu... strasznie miałam wysuszone włosy, więc nakładałam sobie ociupinkę na końcówki pomagało ale jak mi się skończyło, to juz nigdzie nie mogłam dostać, jako że kupiłam na wyprzedaży
gmosia napisał(a):co do tego sprayu do włosów Elseve Color vive... mam, ale bardzo żadko używam. mam wrażenie, że mi sie szybciej włosy przetłuszczaja po nim ale dobrze się włosy rozczesuja po spryskaniu
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość