Gatunki – rodzaje – typy - crossovery Fantastyka / Paranormal — Historyczny — Współczesny — Kryminał / sensacja / thriller / mafia — Religijny — LGBTQ+ YA / NA — Dla dzieci i młodzieży — Harlekiny — Chick-lt — Komiks — Fanfiki Poza romansem... — Polska strefa
aż przeczytałam jeszcze raz pierwszy rozdział pana w. Oleńka chodzi z brzuszkiemAndrzej dziecieciu chce na imię dac Michał, nigdzie potem w tekście nie ma mowy o poronieniu czyli się doczekał dziedzica tudzież dziedziczki
jak wieje patriotyzmem to ja sie chowam, bo się boję, że zaraz przywalą "rodzic jak najwięcej, ku przetrwaniu narodu..." przykro mi, ale u nas w wiekszości to klacze rozpłodowe "ku chwale ojczyzny" zamiast happy endu mamy..
no no, w angielskich tez na końcu bohaterka albo z brzuszkiem paraduje, albo bohater mniej lub bardziej mężnie przy porodzie asystuje [ewentualnie zalewa sie pod drzwiami], a potem wpatruje się rozczulonym wzrokiem w potomka...
wszystkie co czytałam były patriotyczne, jak nie zsyłka, to ziemie na Żmudzi albo zniemczenie mniej jakby była "Macierz" -ale mi się to diabelnie podobało, jaki dramat!!! porządny!!!
Tania książka? filmy, płyty, ksiązki stare, nowe zaglądałam ... ale nie mogę tam często zachodzić bo potem wyjeżdżam ciężarówką a co sugerujesz że tam może być to coś ciekawego?