biedronka napisał(a):Czytam Garden Cop i mam pytanie, w której książce Diany jacyś agenci, chyba Secret Service, naśmiewają się, z któregoś, że coś tam zrobił i za karę wysłali go na jakieś bagna z wiceprezydentem do ochraniania, czy coś w tym rodzaju?
Pamiętam, że była gdzieś taka scenka, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie i teraz mnie to męczy.
biedronka napisał(a):Co do Wyoming Tough, która ponoć jest początkiem nowej serii z braćmi Kirk to nawet nie była zła i cała seria zapowiada się całkiem ciekawie, bo jeden brat jest brzydki, drugi bez ręki, były wojskowy, a na dodatek alkoholik, a trzeci były policjant po przejściach, wszyscy uwaga uwaga nie ufają kobietom.
W Wyoming Tough występuje już wspominana przeze mnie kiedyś córka Kinga i Shelby Branntów z To Love And Cherish no i pierwszy z braci Kirk o pięknym amerykańskim imieniu Mallory.
Polecam w każdym razie, ale nie szykujcie się, że to będzie waszą nową ulubioną książką.
Teraz mam w planach Ricka Marqueza i True Blue, no i te Kłamstwa i tajemnice. Muszę to w końcu przeczytać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości