Levanda napisał(a):Już sprawdziłam jak się skończy. Chce ktoś wiedzieć?
Tak! Uwielbiam wiedzieć, jak się coś się kończy
Berenika napisał(a):A bo to trzeba oglądać, żeby wiedzieć. Z telenowel zwykle (o ile w ogóle) oglądam pierwszy i ostatni odcinek
Levanda napisał(a):Berenika, przybij high five
aralk napisał(a):Berenika napisał(a):A bo to trzeba oglądać, żeby wiedzieć. Z telenowel zwykle (o ile w ogóle) oglądam pierwszy i ostatni odcinek
Bereniko, dla mnie atrakcyjność brazyliany jest nie do pojęcia. Nie jestem w stanie zrozumieć. I fascynuje mnie fascynacja innych.
aralk napisał(a):Bereniko, czytanie nawet najdłuższego romansu to max 2 dni, a nie 155 godzinnych odcinków
Agrest napisał(a):Oglądałam tylko jedną telenowelę brazylijską, (jakoś z przypadku się wciągnęłam, bo nigdy nie śledziłam doniesień w tym temacie), i wspominam to bardzo miło - była i romantyczna, i zabawna (w sposób zamierzony ) Bohaterka nie była kopciuszkiem-dziewicą, bohater nie był pięknym księciem... Zapewne jest z nimi tak jak z romansami, są po prostu różne
Lucy napisał(a):Mnie też nie . A bohater , grał pryszczatego brzydala w "Przyjaciółki i rywalki" i trudno mi go takiego , wymazać z pamięci .
http://i30.tinypic.com/16a5deh.jpg
Lucy napisał(a):Od wczoraj leci na TV4 - Zakazane Uczucie. Obecnie nie oglądam żadnej telki , po obejrzeniu pierwszego odcinka się to zmieni
Kawka napisał(a):Za to w "Zakazanym uczuciu" jestem po prostu ciekawa z kim ona będzie, z tym sparaliżowanym czy z inżynierem. Osobiście bardziej podoba mi się inżynier, paralityk zalatuje palmerowskim świniakiem. Zresztą podoba mi się wątek Bruna i jego zemsty.
Lucy napisał(a):Palmerowski świniak ja stawiam na niego wszystkie pieniądze . Na pewno coś w łepetynie mu zaskoczy i będzie potulny jak baranek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości