Jadzia napisał(a):Jak to leciało? Francuz, Ford, g**no wort, no a Fiat jego brat (chociaż moja mama ma Fiata już 12 lat, od nowości i wcale się nie psuje. Wcale.)
Jadzia napisał(a):VW to najlepsza marka (dopóki mi się nie rozleci moja polóweczka i czegoś innego sobie nie sprawię ). A w takim kontekście to już prędzej bym rozumiała podśmiewajki z BMW
aralk napisał(a):Jadzia napisał(a):Jak to leciało? Francuz, Ford, g**no wort, no a Fiat jego brat (chociaż moja mama ma Fiata już 12 lat, od nowości i wcale się nie psuje. Wcale.)
Ja na swojego Mondeo tez nie mogę narzekać, tyle, że to kombi to świata z tyłu nie widać, wielkie to takie, że pół domu można spakować i jeszcze szafa by się zmieściła Ale przy naszej rodzinie to jedyne rozwiązanie, aby z nogami na suficie nie siedzieć przez kilkadziesiąt godzin jazdy kilka razy w roku
Agrest napisał(a):To raczej nie chodzi o wszystkie VW, zresztą i tak nie o jakość idzie; po prostu golfy od daaawna funkcjonują jako stereotyp "dresiarskiego" samochodu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość