Bereniko, czytałam w warunkach stresowych, na wyciągu, z progeniturą pod bokiem, śniegiem sypiącym i zimnem wszelakim a ponieważ to było miejscowe, to nawet nie mam jak sprawdzić, ale pomyślę jeszcze
Statystyka lutowa: liczba przeczytanych książek łącznie: 498; liczba spisujących się uczestniczek: 25; liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 19,92; liczba przeczytanych książek dziennie: 17,17; liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,69. Najwięcej książek przeczytały aralk - 61, almani - 60 i LiaMort - 52
Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
No to się naczytałam - w tym miesiącu tez duzo będzie -piekę głównie drożdzowce i przerwa na wyrosnięcie ciasta daje mi duże mozliwości - zwłaszcza, ze rodzina ma przykazane, że jak piekę to wara od kuchni
nie było mnie... więc nie wiedziałam, żeście takie łaskawe dopiszę jutro, bo dziś za ciemno, a nie chce mi się ruszać, żeby światło zapalić i zajrzeć do kajecika ale uwaga! uwaga! zaniżam statystyki bo przeczytałam aż 9 książek w lutym
To ty je dopisz, a ja już doliczę - tylko nie zapomnij
Poprawiona statystyka lutowa: liczba przeczytanych książek łącznie: 507; liczba spisujących się uczestniczek: 26; liczba przeczytanych książek na uczestniczkę: 19,5; liczba przeczytanych książek dziennie: 17,48; liczba książek przeczytanych dziennie na jedną uczestniczkę: 0,67. Najwięcej książek przeczytały aralk - 61, almani - 60 i LiaMort - 52