Janka napisał(a):Ale to nie jest tak, że ona biedna tylko się zastanawia. Przeciwnie, ona wie, że kocha ich obu na raz i się z tym godzi.
mógłJanka napisał(a):Że on będzie z jakąś rudą, to właściwie słyszałam, tylko o tych dzieciach nic.
Mógł lepiej odejść do Jakiejś Krainy.
dlatego ja trzy i przerwaW sensie, że trochę za dużo jest tych części, a ja popełniłam klasyczny błąd, czyli czytałam bez przerwy, tom za tomem żeby wysiąść z poczuciem niezadowolenia przy 14 tomie
Liberty napisał(a):Wg mnie to jest trochę bardziej złożona sytuacja. W pierwszych tomach ona sobie próbowała powetować rozwód, zdradę męża, kompleksy z nastoletnich lat, trochę mściła się na Morellim za to jak ją potraktował w liceum, za złamane serce. Takie spełnienie marzeń niezadowolonej kobiety. Zwłaszcza, że w jej relacjach z Morellim, który poczuł że jest gotowy na rodzinę, daje jej to przewagę; teraz to ona decyduje i rządzi. Oczywiście taki układ może się na niej zemścić. W końcu zaangażowała się emocjonalnie w związek z dwoma facetami i nie wie jak z tego wybrnąć. Mnie to nawet pasuje, tylko, że za długo to już trwa.
Liberty napisał(a):Mnie to nawet pasuje, tylko, że za długo to już trwa. W sensie, że trochę za dużo jest tych części, a ja popełniłam klasyczny błąd, czyli czytałam bez przerwy, tom za tomem żeby wysiąść z poczuciem niezadowolenia przy 14 tomie
Wiedźma Ple Ple napisał(a):Przez te wszystkie książki miałam w oczach jakieś jego wyobrażenie, tylko cały czas w złym kolorze.
Janka napisał(a):Agaton napisał(a):Racja, wie Poczytałabym dalsze części, ale chyba wolałabym te elementy romantyczno-problematyczne wyciąć Takie zastanawianie się którego z bohaterów ma wybrać jakoś nie dla mnie
Ale to nie jest tak, że ona biedna tylko się zastanawia. Przeciwnie, ona wie, że kocha ich obu na raz i się z tym godzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość