może się mylę, ale z tego co zrozumiałam łatwiej zaznaczać w wersji z klawiaturą niż bez niej, ale może się mylę
Akurat do tej funkcji potrzebny jest tylko ten kwadratowy przycisk z czterema strzałkami, a on się chyba jako jedyny ostał bez zmian w wersji bez klawiatury, więc dla słownika nie ma to znaczenia.
Ja się raczej zastanawiam nad zupełnie inną stroną tej bezklawiaturowości, bo ciekawa jestem ile by mi zajęło przyzwyczajenie się do trzymania czytnika, który nie ma pod ekranem szerszej obudowy
Agrest, opcja Kindle'a nie jest nadal najatrakcyjniejsza?
Jeśli się akceptuje okrojone cechy kindla bez klawiatury, to chyba nadal jest najatrakcyjniejszy... Ale ten stary - stosunek ceny do jakości spadł, bo o ile jakość bez zmian, to cena wzrosła przez VAT i kursy walut
Zresztą ten bez klawiatury też byłby przecież jeszcze atrakcyjniejszy, gdyby nie VAT i waluta.
Ja bym się pewnie wahała między kindlem a onyxem właśnie, jest niezależny, czyta wiele formatów, a ekran ma bardzo zbliżony do kindla, i cenę w tej chwili też. Z kolei nie ma internetu (bo mówię o tej tańszej wersji) i nie odczytałby plików z amazona.
Ale to wcale nie znaczy, że jestem z kindla niezadowolona, nadal uważam że jest super
Po prostu wybór nie jest aż tak jasny jak rok temu