Wiedźma Ple Ple napisał(a):i na pewno ale to na pewno wie, że jak z niej wszystko zedrze to Afrodyta
Kawka napisał(a):Irytuje mnie jeszcze, że większość bohaterek żre jak koń, a szczupłe, ponętne, zero nadwagi, wręcz niedowaga. Poza tym zawsze, ale to zawsze one wyglądają bosko bez makijażu. Nawet te grubsze i z kompleksami. Co najwyżej jakąś szminką usta pociągną i już faceci się ścielą im u stóp.
Agrest napisał(a):Kawka napisał(a):Irytuje mnie jeszcze, że większość bohaterek żre jak koń, a szczupłe, ponętne, zero nadwagi, wręcz niedowaga. Poza tym zawsze, ale to zawsze one wyglądają bosko bez makijażu. Nawet te grubsze i z kompleksami. Co najwyżej jakąś szminką usta pociągną i już faceci się ścielą im u stóp.
Odwiedź czasem szukam romansów, Kawko, i popatrz na częstotliwość próśb typu: żeby ona drobną kobietką, a on dobrze zbudowanym, wysokim barczystym brunetem Mała doza realizmu...
Berenika napisał(a):A ja trochę się boję wrócić, bo o ile Klawikord i róża bez problemu mi się czyta za każdym razem, o tyle taki Cień dłuższego ramienia znudził mnie nieco.
Powrót do Czytamy i rozmawiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości