prawda, ale i tak uważam, że za szybko napisanearalk napisał(a):Skończyłam Braci krwi i muszę przyznac, że jestem pod urokiem tego klimatu, zła wiszącego w powietrzu i doboru bohaterów. Przynajmniej na poziomie tej części nie tylko dobrani są fantastycznie, ale i każdy z nich jest ciekawy. Jak dla mnie znacznie mniej schematyczni niż w Trylogii Kręgu, która w sumie była ciekawa.
Tam faktycznie jest mroczno, ale w wydaniu dla mnie do przyjęcia. I "niestety", na tyle plastycznie, że łatwo wejść w ten klimat. Bardzo jestem ciekawa kolejnych części, ale zrobię sobie przerwę w czytaniu. Krótką, ale jednak
aralk napisał(a):Skończyłam Braci krwi i muszę przyznac, że jestem pod urokiem tego klimatu, zła wiszącego w powietrzu i doboru bohaterów. Przynajmniej na poziomie tej części nie tylko dobrani są fantastycznie, ale i każdy z nich jest ciekawy. Jak dla mnie znacznie mniej schematyczni niż w Trylogii Kręgu, która w sumie była ciekawa.
Tam faktycznie jest mroczno, ale w wydaniu dla mnie do przyjęcia. I "niestety", na tyle plastycznie, że łatwo wejść w ten klimat. Bardzo jestem ciekawa kolejnych części, ale zrobię sobie przerwę w czytaniu. Krótką, ale jednak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości