ojej, to tylko schemat z lat 80-tych, albo i wcześniejszy -kolejny, któremu wierna pozostaje nierzadki również w historykach, przy czym tam mąż zwykle był podejrzewany o zlikwidowanie pani małżonkiWiecie co mnie fascynuje w książkach Palmer? Jej tendencja do równania z ziemią byłych małżonków.
Żeby miłość okazała się wielka i prawdziwa, trzeba sprawić, żeby poprzednie związki okazały się koszmarem i tak były mąż musiał zdradzać, bić, pić, nie kochać a żona musiała być chciwą suką, bez uczuć, z tuzinem kochanków, przeprowadzającą aborcje.
Bardzo to ciekawe.
Levanda napisał(a):Czytałam po angielsku jakąś powieść, gdzie bohater prosi bohaterkę by udawała jego narzeczoną na czas wizyty byłej żony i jej drugiego męża, bo boi się, że jej ulegnie jeśli ona zechce go uwieść. Są rozwiedzeni od lat, ale łączył ich najlepszy seks na świecie i on nigdy nie przestał o niej myśleć. A najlepsze jest to, że gdy się rozwiedli to ta eks żona miała 20 lat
nierzadki również w historykach, przy czym tam mąż zwykle był podejrzewany o zlikwidowanie pani małżonki
Agrest napisał(a):nierzadki również w historykach, przy czym tam mąż zwykle był podejrzewany o zlikwidowanie pani małżonki
Oj tam oj tam, czasem w historykach żona nawet mogła kochać tego męża, byle nie miała orgazmów
biedronka napisał(a):Przeczytałam Ostatniego Najemnika i choć Micah miał parę przykrych potknięć, to za tych kilka wyznań pod koniec książki dostaje ode mnie wielkiego plusa, ale misterem publiczności serii o najemnikach zostaje Eb Scott, taki równy z niego chłop
Jutro w przypływie masochizmu wezmę się chyba za Rodrigo... Boże miej mnie w swojej opiece oraz wszystkich, którzy znajdą się w moim otoczeniu.
almani napisał(a):Moją ulubioną Palmerką miesiąca zostaje Ukochany z Tira i Simonem. Głównie za polowanie z bronia w reku na mysz i to po pijaku
Levanda napisał(a):To prawda, ale nie robiła tego celowo i aż tak nie namieszała. Z resztą po tych przeżyciach z mężem gejem i miłością do Simona można jej darować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości