aralk napisał(a):Janka napisał(a):Magadha napisał(a):Jadzia napisał(a):SophiePate napisał(a):Już wiem kogo mi przypomina ten facet z PKS-ami. Dopiero teraz do mnie dotarło. Zobaczcie jaki on jest podobny do Hugh Jackmana.
http://www.filmweb.pl/person/Hugh.Jackman
Przecież w X Menie on grał Wolverina.
Sophie, ja cię bardzo proszę, bez takich porównań. Hugh jest cudny, cudny, cudny, a to to takie niewiadomoco
Przyłączam się do protestu
Ja też.
I ja
SophiePate napisał(a):No, bardzo mi przykro. Jednak ten koleś z okładki z tymi bokobrodami strasznie mi przypomina Wolverina. Fakt, że ten zarost na torsie jest obleśny, na szczęście Hugh takiego nie ma, inaczej X Men'i nie byliby w 10 moich ulubionych filmów.
SophiePate napisał(a):
No, bardzo mi przykro. Jednak ten koleś z okładki z tymi bokobrodami strasznie mi przypomina Wolverina. Fakt, że ten zarost na torsie jest obleśny, na szczęście Hugh takiego nie ma, inaczej X Men'i nie byliby w 10 moich ulubionych filmów.
Justyna napisał(a):SophiePate napisał(a):
No, bardzo mi przykro. Jednak ten koleś z okładki z tymi bokobrodami strasznie mi przypomina Wolverina. Fakt, że ten zarost na torsie jest obleśny, na szczęście Hugh takiego nie ma, inaczej X Men'i nie byliby w 10 moich ulubionych filmów.
Lepiej na niego nie patrzę bo później mogę mieć koszmary.
Nocny Anioł napisał(a):może tylko ja nie dostrzegłam uroku tej okładki
co sądzicie
ewa.p napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):może tylko ja nie dostrzegłam uroku tej okładki
co sądzicie
podoba mi się.Najbardziej zgranie z treścią
Powrót do Okładki i ilustracje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość