Dlaczego Cag ma traume tortową? Wyjaśnienie poniżej
Spoiler:
Kiedy był mały poprosił matkę o tort urodzinowy. Chciał, jak inne dzieci mieć przyjęcie z prezentami, kartkami itd. Jak pamiętamy, matka Hartów była złą kobietą. Rzuciła mu w twarz tortem i pobiła. Miał chyba 5 lat wtedy. Potem naskarżyła ojcu i on też spuścił mu lanie.
We mnie tata kiedyś rzucił kanapkami z szynka....co prawda przez przypadek bo się potknał i mu talerz z ręki wyleciał, a ja i tak zdąrzyłam sie uchylic i kanapki wyladowały za balkonem ( lato było i był otwarty) ale moze powinnam się bac szynki czy cos....
Weszłam na biblionetkę i znalazłam te nieliczne niedobitki Palmer, których jeszcze nie czytałam zaopatrze się w nie i zaczynam lekture tak mnie natchnął ten tort na szukanie traumy
Propos braci Hart, tam chyba są też tłumaczeniowe wpadki. Zdaje się, że w polskiej wersji oni szaleją za piernikami? W originale za domowymi bułeczkami,a za słodyczami nie przepadają.
Belinda kupuje ziemię w Jackobsville i zakłada na farmie obóz dla trudnej młodzieży. Wychowankowie przysparzają problemów, a sąsiedzi ą niechętni młodocianym przestępcą. Jednym z sąsiadów jest Luke, który zakochuje się w dziewczynie, ale ona stanowczo dorzuca jego zaloty i propozycję stałego związku.