kasiek napisał(a):ja wymagam wiedzy o tym kto jest autorem, książek wstydzących się swego pisarstwa nie czytam
Agrest napisał(a):Natknęłam się ostatnio na coś w rodzaju polskich harlekinów, nowelki wydawane w formacie kieszonkowym. Nazywa się to Seria z sercem. Prawdziwe historie miłosne. Przejrzałam, ale przyznam że mnie zniesmacza nieco ten front "prawdziwości", oczywiście autorów brak. Nawet jako czytelniczka harlekina nie poczułam się targetem
ewa.p napisał(a):Przeczytałam wczoraj Tajemnicę sosnowego dworku Kursy(przyznam się,że się skusiłam na autorkę po fragmencie Babskiej misji,zamieszczonym przez Dorotkę).Dawno mi się tak dobrze nie czytało.Ciekawi bohaterowie,fajny pomysł,duchy,tajemnice z przeszłości i lekki romans.Do tego mnóstwo humoru(czytając co chwilę śmiałam się jak szalona).To pierwsza książka tej autorki,którą czytałam i nie wiem czy ma powiązanie z poprzednią(trochę nawiązań do wcześniejszych wydarzeń jest wspomniane,ale nienachalnie,nie zaburza to odbioru książki).Dla tych,którzy lubią lekkie książki polecam gorąco
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości