Liberty napisał(a):A ja tej okładki będę bronić. Zgadzam się że brak cycka to duża wada, ale okładka jako całość jest świetna z jednego tylko powodu - totalnie różni się od okładek wszystkich paranormali wydanych w Polsce. Gdyby postawić ją w ich otoczeniu potencjalni kupcy zwróciliby uwagę tylko na nią. Z punktu marketingowego jest to strzał w 10
nana_rlbi napisał(a):przepraszam jeśli okładka już była ale nie miałam siły sprawdzać
gdzie ona ma tą swoją pierś, ktoś widział, ktoś wie?
wyczyścili ją photoshopem na całego ale, żeby to jeszcze wydrukować
Liberty napisał(a):A ja tej okładki będę bronić. Zgadzam się że brak cycka to duża wada, ale okładka jako całość jest świetna z jednego tylko powodu - totalnie różni się od okładek wszystkich paranormali wydanych w Polsce. Gdyby postawić ją w ich otoczeniu potencjalni kupcy zwróciliby uwagę tylko na nią. Z punktu marketingowego jest to strzał w 10
Lilia napisał(a):dlatego boję się kupić ten cykl. miałam zażyczyć sobie na święta, ale te okładki...
tylko trzecia część jest mniam.
zastanawiam się dalej...
Nocny Anioł napisał(a):Lilia napisał(a):dlatego boję się kupić ten cykl. miałam zażyczyć sobie na święta, ale te okładki...
zastanawiam się dalej...
Trzecia jest mniam, aż dziw ze to ta sama seria i to samo wydawnictwo, no i teraz kolejna znowu koszmarna.
ale jak nie wygląda to i tak warto mieć te książki
Lilia napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Lilia napisał(a):dlatego boję się kupić ten cykl. miałam zażyczyć sobie na święta, ale te okładki...
zastanawiam się dalej...
Trzecia jest mniam, aż dziw ze to ta sama seria i to samo wydawnictwo, no i teraz kolejna znowu koszmarna.
ale jak nie wygląda to i tak warto mieć te książki
wiem, że warto, ale zastanawiam się, czy nie poczekać na reedycję, może zmienią okładki.
Powrót do Okładki i ilustracje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości