Vienna napisał(a):Podoba mi się wątek Xhex i Johna... Xhex, to twarda i charakterna babka, jakaż miła odmiana po mdłych Wybrankach.
Vienna napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):a podobał wam się pomysł ze Tor znał Xhex od maleńkiego itd?
Do tego jeszcze nie doszłam...Spoiler:
Nocny Anioł napisał(a):a podobał wam się pomysł ze Tor znał Xhex od maleńkiego itd?
Vienna napisał(a):Spoiler:
Vienna napisał(a):Tak, tak... to ten Martin.
Wiem, że Videograf nie jest rzetelnym wydawnictwem. Już wiosną robili problemy z serią Ward, dlatego wkurzyłam się i dałam sobie spokój. Z drugiej strony nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Teraz z przyjemnością przeczytałam sobie zaległe tomy.
A co bym przeczytała ? ... Najchętniej jakiś ciekawy paranormal / mam fazę /, póki co nie ciągnie mniej do poważniejszej literatury. Proza życia mnie przygniata, wiec szukam alternatywnych światów.
joakar4 napisał(a):Ja polecam Davidson, Larę Adrian i Ivy albo Jayne Castle Do Feehan to trzeba mieć samozaparcie, moje skończyło się po 6 części.
Żeby nie było offa, to powiem, że ciekawi mnie jak autorka rozwiąże problem śmiertelności partnera Paniki.
aralk napisał(a):A mnie jak wytłumaczy partnerkę Tohrtura
nie odbieram mu prawa do szczęścia z Niemą, ale wkurzyła mnie Ward
aralk napisał(a):Nie bardzo wiem co mam uzasadniać
Tohr miał swoją partnerkę, Wellisandra była w ciąży kiedy zginęła w mało przyjemny sposób, rozumiem, że teraz czy tam za jakiś czas przyjdzie pora na nową partnerkę dla Tohra i pewnie mniej by mi przeszkadzało gdyby był to ktoś nowy, kogo teraz poznał. Bo przy takim układzie, przy jego znajomości wcześniejszej z Niemą wyjdzie na to, że Wellisandra była tylko przerywnikiem z góry skazanym na niepowiedzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości