Tsuki napisał(a):Toż to dramatyzm w czystej postaci, melodramat wręcz i jeszcze bohaterkę z niej zrobili, Matkę Polkę...
Ja przepraszam, zwłaszcza fanki serialu, ale mam uczulenie na Kożuchowską, a ta cała fama wokół tego wydarzenia mnie drażniła wielce. I jeszcze ta dzisiejsza ankieta w Zetce, o której wspominała Dorotka.
Dorotka napisał(a):"Na Facebooku powstają kolejne grupy poświęcone bohaterce. Najpopularniejsza, Hanka z M jak miłość nie żyje, zgromadziła już niemal 280 tysięcy fanów. Niektórzy domagają się nawet jej pochowania na Wawelu. Jest też już grupa Nie dla pochowania Hanki Mostowiak na Wawelu... "
Spadłam z krzesła i turlałam się ze śmiechu po dywanie.
Na Wawel ją! Na Wawel!!!!!!!!!!!!!!!
Dorotka napisał(a):"Na Facebooku powstają kolejne grupy poświęcone bohaterce. Najpopularniejsza, Hanka z M jak miłość nie żyje, zgromadziła już niemal 280 tysięcy fanów. Niektórzy domagają się nawet jej pochowania na Wawelu. Jest też już grupa Nie dla pochowania Hanki Mostowiak na Wawelu... "
Spadłam z krzesła i turlałam się ze śmiechu po dywanie.
Na Wawel ją! Na Wawel!!!!!!!!!!!!!!!
aralk napisał(a):w sumie jak tak się zastanowić, to może ja coś straciłam, że nie uczestniczyłam w tym zrywie ludzkich serc i wspólnym przeżywaniu tego wydarzenia
Tsuki napisał(a):Ja dzisiaj w pracy zostałam zganiona, że nie oglądam tego, bo była umowa, że wszyscy oglądamy... I nie wiedziałam gdzie oczy mam podziać. Obiecałam nadrobić, chciałam się nawet z pracy zwalniać, żeby na powtórkę zdążyć. :hyhy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości