aralk napisał(a):z tego co mi się wydaje, a może być różnie, to raczej ma problemy z poruszaniem, coś z nogami chyba
joakar, dobrze a co z częścią o Panikh? Wydawało mi się, że ona teraz będzie
Gdzies tez wyczytałam, że Niema podzielona jest na 4 części
aralk napisał(a):Agatonie, jako, że przeczytałam to co jest dostępne po polsku, to śpieszę cię poinformować, że faktycznie związek M/M istnieje. Między bohaterami drugiej ligi, która z biegiem tomów staje się pierwszą Jeden romans niespełniony, skrzący, pełen zainteresowania, ale upragniony jedynie z jednej strony. Podejrzewam, że dosyć bolesny bo bohater nie dość, że musi mierzyć się z własnymi pragnieniami, to obiekt jego westchnień uprawia seks na prawo i lewo, a czasami jeszcze w środku. Drugi romans spełniony między tym zainteresowanym bohaterem, a kuzynem niezainteresowanego. Jak na poziomie ostatniego przetłumaczonego tomu mówimy o jednorazowym numerku, ale rosnącym zaangażowaniu.
Po czym następuje co łatwo przewidzieć:
1. bohater niezainteresowany zaczyna pewne rzeczy przewartościowywać
2. b.n. przestaje być maszyną seksu
3. b.n. w zasadzie wpycha swojego kuzyna w ramiona zainteresowanego
4. b.n. oczywiście wkurza się po fakcie tego wepchnięcia
5. b.n. nie pamięta swojego "pierwszego razu" ale "pierwszy raz" bohatera zainteresowanego, będzie pamiętał do końca życia
6. bohater zainteresowany przed pójściem do łóżka z kuzynem niezainteresowanego, wyznaje mu miłość, ale kiedy tamten jest pod prysznicem i nic nie słyszy, celowo zresztą
7. b.z. do pójścia do łóżka z kuzynem b.n. przekonuje szarfa krwiczki, która gościła u b.n. w wiadomym celu, który to cel jednak nie doszedł do skutku (patrz punkt 2)
8. za diabła nie wiadomo co będzie dalej
joakar4 napisał(a):aralk napisał(a):Agatonie, jako, że przeczytałam to co jest dostępne po polsku, to śpieszę cię poinformować, że faktycznie związek M/M istnieje. Między bohaterami drugiej ligi, która z biegiem tomów staje się pierwszą Jeden romans niespełniony, skrzący, pełen zainteresowania, ale upragniony jedynie z jednej strony. Podejrzewam, że dosyć bolesny bo bohater nie dość, że musi mierzyć się z własnymi pragnieniami, to obiekt jego westchnień uprawia seks na prawo i lewo, a czasami jeszcze w środku. Drugi romans spełniony między tym zainteresowanym bohaterem, a kuzynem niezainteresowanego. Jak na poziomie ostatniego przetłumaczonego tomu mówimy o jednorazowym numerku, ale rosnącym zaangażowaniu.
Po czym następuje co łatwo przewidzieć:
1. bohater niezainteresowany zaczyna pewne rzeczy przewartościowywać
2. b.n. przestaje być maszyną seksu
3. b.n. w zasadzie wpycha swojego kuzyna w ramiona zainteresowanego
4. b.n. oczywiście wkurza się po fakcie tego wepchnięcia
5. b.n. nie pamięta swojego "pierwszego razu" ale "pierwszy raz" bohatera zainteresowanego, będzie pamiętał do końca życia
6. bohater zainteresowany przed pójściem do łóżka z kuzynem niezainteresowanego, wyznaje mu miłość, ale kiedy tamten jest pod prysznicem i nic nie słyszy, celowo zresztą
7. b.z. do pójścia do łóżka z kuzynem b.n. przekonuje szarfa krwiczki, która gościła u b.n. w wiadomym celu, który to cel jednak nie doszedł do skutku (patrz punkt 2)
8. za diabła nie wiadomo co będzie dalej
ja bym jednak nie chciała tego związku, jakoś dla Khila chciałabym czegoś innego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość