Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
To raczej bardziej romantyczna opowieść dla młodzieży, np nie można tego porównać do Bractwa Czarnego Sztyletu, a niby to i to romans. Mam obie te książki i naprawdę opowiadanie piękne, a okładki uwielbiam.
Fajna pierwsza i ta ostatnia fioletowa.
Nie jestem statystycznym Polakiem, lubię czytać książki
aralk napisał(a):dlaczego mało romansowo, BBN podaje, że to romans paranormalny
To jest chyba 'young adult', więc nijak się nie da tego porównać z większością paranormali. W końcu wspomniany przez Anioła BDB graniczy z erotyką (Jak sporo z nich.), więc nie ta miara
Każdy jest jaki jest. Nigdy nie rezygnuj z własnych pragnień. Inaczej będziesz tego żałować. Uwierz mi. Moim zdaniem brak Ci odwagi, by przeżywać własne życie. Chcesz rady? Ciesz się życiem, ile tylko możesz.
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę w ubraniu, pożąda w bieliźnie, a ubóstwia w jego koszuli.
Akurat te okłądki bardzo mi się podobają takie delikatne