Jane moja wymarzona suknia z tego filmu nie ma talii empire choc przyznaje ze w drugiej kolejnosci taka miałabym suknie!! Moja ma prosty gorsecik a dół składa sie z metrów szyfonu, wygląda niezwykle lekko i elegancko:)
ale tego wszytkiego jest! My wlasnie planujemy slub w polsce (teraz mieszkam na drugim koncu swiata) i myslelismy ze zalatwimy wszystko w przeciagu 3 miesiecy ale jak zobaczylismy te listy to az nas strach oblecial a szczegolnie ze planujemy to wszystko zarezerwowac na odleglosc! Teraz chyba nastapi analiza sytauacji a co wymyslimy to nie wiem on ma liczna bliska (bracia i siostry) rodzine wiec slub u nas odpada (nis stac nas na bilety dla nich wszytskich) a rodzine by sie chcialo miec na wlasnym slubie!
Fajnie się to wszystko ogląda ale prawdę mówiąc nie wiadomo jak to będzie.
Bo jakby nie było wszystko będzie zależało od tego jaki fundusz będziemy mieli, wiem jedno suknia panny młodej to nic. Wybór ubrania dla pana młodego to będzie koszmar...
O nie, tu się z Tobą nie zgodzę, Pinks. Taki dzień trzeba przygotować, ale z głową, żeby nie wpakować się w jakieś błędne koło, które zniszczy całą przyjemność z tak radosnej chwili. A na ucho Ci powiem, że cieszę się, że mam to już za sobą.
zdecydowanie o to mi chodziło, bo to co niektóre pary, a raczej panie wyprawiają zaczyna przypominać cyrk, z dzikimi zwierzętami włącznie. I również niezmiernie się cieszę, że to już za mną
A ja mam to jeszcze przed sobą, i marzy mnie się już, aby było po wszytskim. Ale na szczeście, albo nieszczęście czas szybko leci, wręcz nieubłaganie, i ani się obejrzę, jak będzie po wszystkim
Ja sobie marze o bialej sukni juz nawet nalazlam kilka zdjec jak chce zeby wygladala! Facet bedzie miec cimny garnitur ale srebna lub zlotawa kamizelke i krawat tez juz takie cos widzialam i super to wyglada! Co zas sie tyczy welonu to jak najbardziej! Obecnie jestem na etapie przegladania zdjec slubnych na onet.sluby! szykuje sie do wielkiego dnia!
gdybym miala wybierac - to chcialabym zeby moja suknia wygladala, tak jak tej panny mlodej - bardzo mi sie podoba. jak znajde zdjecia to jeszcze wkleje, ale w calosci mozna ja obejrzec w teledysku
oczywiscie, ze ja bym swoja troche zmienila - wlasnie dodala ramiaczka, ale tren bym zostawila. moze nie taki dlugi, ale wlasnie ten tyl bardzo mi sie podoba zwlaszcza ze kolor tylu ma odcien podobny do sukien druhn i do krawatow druzb.
ja zwrocilam - dwa razy juz obejrzalam ten odcinek, plus teledyski z nim powiazane... jak znajde to wrzuce jeszcze jedno zdjecie innej sukienki - tez ladna: