Agrest napisał(a):Moje słuchanie to pewnie by był koniec lat 80, chociaż mój brat twierdzi, że też pamięta, a jest cztery lata młodszy. Ale może sobie wmawia Moja ciocia to rocznik '66.
ewajoanna23 napisał(a):Agrest napisał(a):Moje słuchanie to pewnie by był koniec lat 80, chociaż mój brat twierdzi, że też pamięta, a jest cztery lata młodszy. Ale może sobie wmawia Moja ciocia to rocznik '66.
He, he , Agrest zapytaj się cioci czy pamięta muzykę przez telefon , tam pierwszy raz usłyszałam zespół ABBA , który śpiewał Hasta maniana, och to były czasy
Berenika napisał(a):Levanda napisał(a):Pierwsze słyszę Ale miałam taki aparat do wyświetlania bajek z kliszy
O, ja też taki miałam I mnóstwo bajek do tego, i drzwi do łazienki
aralk napisał(a):ewajoanna23 napisał(a):Agrest napisał(a):Moje słuchanie to pewnie by był koniec lat 80, chociaż mój brat twierdzi, że też pamięta, a jest cztery lata młodszy. Ale może sobie wmawia Moja ciocia to rocznik '66.
He, he , Agrest zapytaj się cioci czy pamięta muzykę przez telefon , tam pierwszy raz usłyszałam zespół ABBA , który śpiewał Hasta maniana, och to były czasy
Jadzia napisał(a):Berenika napisał(a):Levanda napisał(a):Pierwsze słyszę Ale miałam taki aparat do wyświetlania bajek z kliszy
O, ja też taki miałam I mnóstwo bajek do tego, i drzwi do łazienki
A ja prześcieradło na drzwiach szafy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość