przez Ajkela » 29 grudnia 2011, o 22:25
Ostatnio przeczytałam że telenowela Kiedy się zakocham jest remake Kłamstwa i miłości. Teraz czytam na różnych forach o telenowelach.
Kiedyś nałogowo oglądałam telenowele. Zaczęłam chyba od Cristal na TV3. Najbardziej utknęły mi w pamięci na TV3 Cristal Niebezpieczna, Maria z Przedmieścia, Marimar, Serce Klarity (Luz Clarita), Maria Celeste i Gorzkie Dziedzictwo. Na Polsacie Paloma, Luz Maria, Fiorella, Cud miłości, Posłaniec miłości, Po prostu miłość, Dziedziczna nienawiść, Słodka Trucizna, Alwaro, Z głową z chmurach, Zbuntowany anioł. Na TVN Esmeralda, Maria Izabela, Paulina, Virginia, Porywy Serca, Labirynt namiętności, Christina, Kłamstwo i miłość, Córka przeznaczenia, Dziedziczka, Angela, Przyjaciółki i rywalki na innych kanałach była Maria Emila, Antonella, Ulica zakochanych
Gdy TVN przestał nadawać telenowela przestałam już je tak oglądać. Do czasu Gorzkiej Zemsty. Oglądnęłam prawie wszystkie odcinki.
Teraz to oglądam czasami Modę na sukces z mamą i Triumf miłości bardzo rzadko.
Poszukuję odcinków Po prostu miłość(Regina Duarte, Gabriela Duarte) , Alwaro, Cristal, Niebezpieczna, Kłamstwo i miłość, Dziedziczka, Ulica zakochanych. Może ktoś coś wie?