ewa.p napisał(a):mewa napisał(a):u nas w przedszkolach już od wielu lat dziecko ma obowiązek przynosić wyprawkę: bloki białe i kolorowe, techniczne i rysunkowe, kredki, farby, pędzle, nożyczki itp itd...
a absurd jest niesamowity...
u mnie to samo.Wszystko trzeba kupować.I jeszcze płacić -za opiekę i jedzenie.I za religię
aralk napisał(a):zawsze można mieć nadzieję, że zmienią się choć to mało konkretny powód do głosowania
aralk napisał(a):ja tez bym chętnie kilkunastu wysłała, daleko i bez biletu powrotnego, ku spokojowi sumienia tego państwa
aralk napisał(a):spytam, zainteresowanych przedszkolami, czy mają świadomość, że od stycznia godzinowa opłata za przedszkola zostanie podniesiona? bo póki co, wszyscy płaczą i w zasadzie zapominają że od stycznia będzie jeszcze więcej
aralk napisał(a):spytam, zainteresowanych przedszkolami, czy mają świadomość, że od stycznia godzinowa opłata za przedszkola zostanie podniesiona? bo póki co, wszyscy płaczą i w zasadzie zapominają że od stycznia będzie jeszcze więcej
mewa napisał(a):aralk napisał(a):spytam, zainteresowanych przedszkolami, czy mają świadomość, że od stycznia godzinowa opłata za przedszkola zostanie podniesiona? bo póki co, wszyscy płaczą i w zasadzie zapominają że od stycznia będzie jeszcze więcej
u mnie nie powinno być - bo umowa jest zawarta na rok i stawki są ustalone na dany rok szkolny....
[/b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość