Agrest napisał(a):Ten mi się podoba.
Levanda napisał(a):Ja przed wakacjami potrzebowałam nowego ładnego białego stanika. Pobiegłam więc na rynek, gdzie mamy sklepiki i stoiska. Spieszyło mi si to ciachnęłam 2 staniki z koszta pod tytułem "wszystko za 10 zł" I jakoś tak fajnie trafiłam, że leżą elegancko, ładnie biust podnoszą. Super
aralk napisał(a):i tu moim zdaniem tkwi różnica, do tej pory miałam coś co wypychało i stanowiło większość mojego biustu, teraz mam cienki stanik z maluteńką wkładką, który dzięki swojej konstrukcji sprawia, że mam biust
kasiek napisał(a):ja też to przeczytałam na forum, i kiedyś kupiłam tam sobie stanik i się w nim utopiłam, dlatego teraz chciałbym się dowiedzieć jak to z tą ich rozmiarówką jest....bo parę rzeczy mi się podoba
Levanda napisał(a):aralk napisał(a):i tu moim zdaniem tkwi różnica, do tej pory miałam coś co wypychało i stanowiło większość mojego biustu, teraz mam cienki stanik z maluteńką wkładką, który dzięki swojej konstrukcji sprawia, że mam biust
Aralk, a mogłabyś powiedzieć gdzie kupiłaś? Co to za stanik dokładnie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości