Co sądzicie o nowych odsłonach programów rozrywkowych ?
1.
Must Be The Music - niestety nie było jak oglądać ,trzeba się załapać na powtórkę .
2.
Mam talent - mam problem z Kozyrą . Facet bezsprzecznie inteligentny , tylko widać było po nim tremę . Trochę zamknięty w sobie ,mam nadzieje ,że wyluzuje i będzie ok.
3.
The Voice of Poland - podoba mi się bardzo formuła ( nie wygląd się liczy ,tylko głos) ,jury też w porządku . Nergal mnie zaskoczył na plus , ale za to trochę mnie wkurzała Dąbrowska. Jej głupie miny ,ciągle mi się wydawało ,że jest niezadowolona. I co to za autorytet ? Reszta ma więcej sukcesów niż ona .
4.
Taniec z gwiazdami - ja tam do Urbańskiej nic osobistego nie mam . Większość ją nie lubi bo rozbiła małżeństwo Janusza . Nie wiem jak tam było i nie obchodzi mnie to . Liczy się to jak się zaprezentowała ,a niestety nie było za dobrze. Najbardziej drażnił mnie jej głos - przesłodzony i delikatny. W pewnych momentach nie wiedziała co powiedzieć , numery na koniec strasznie długo czytała ... Mam nadzieję ,że dalej będzie już tylko lepiej . Fraszyńska to bardzo dowcipna osóbka ,mam wrażenie ,że program jednak zyska przez to . I Janusz Józefowicz, który też mnie zaskoczył na plus . Z sensem mówi , inaczej było z Wodeckim. Pary bardzo ciekawie się prezentują , oprócz dwóch wyjątków ( były Skrzyneckiej i blondyna z "na wspólnej") . Tak więc jedyny zgrzyt to Natasza ( mam nadzieje ,że się wyrobi) a reszta było ok.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.