Lilia napisał(a):
A ja się na wakacjach zastanawiałam co to za utwór Nawet, nawet. Całkiem dobrze się do tego tańczy
Lilia napisał(a):
Lucy napisał(a):http://w237.wrzuta.pl/film/6g7sTZutLKu/natasza_urbanska_tanczy_i_spiewa_-_all_the_wrong_places_w_los_angeles#none
Co sądzicie o piosence i wykonaniu ? Układ choreograficzny wzięty z klubów nocnych ... rury brakuje .
Kawka napisał(a):Ja mam wszystkie 4 ich albumy. Rewelacyjne. Niestety, z muzyką dance (ichyba każdą inną) jest tak, że najlepsze kawałki są ogółowi nieznane. Hitami stają się przeważnie te najgorsze. Mogłabym wymieniać w nieskończoność wykonawców, którzy na tym stracili. Modern Talking ma na przykład śliczne ballady, ale poza "Give me peace on earth" praktycznie żadna z nich nigdy nie była promowana. A słuchacze sobie zazwyczaj wyrabiają zdanie o wykonawcy na podstawie jednego jego hitu. Przykre. Jak puszczę w radiu coś mniej ogranego ale wykonywanego przez znany zespół, to od razu jest fala zachwytu lub zdumienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości