Liberty napisał(a):Agatonie, nie wiem czy to Cie zachęci czy odstraszy, ale QaF to jedyny serial (mi znany ), w którym można sobie, eeee... popodziwiać pewną część męskiej anatomii . Pod tym względem, to produkcja przełomowa. Taki rodzynek pośród seriali pokazujących nagość, a tak na prawdę pokazujących tylko nagie kobiety.
ale co wy, mamy przecież śmiertelnie nudne pogadanki o tolerancji w Rodzinka.plLucy napisał(a):Poczekamy zobaczymy prędzej spodziewałabym się tego po innej stacji nie publicznej, a tu TVP zrobiła taką niespodziankę .
kurcze, mam nadzieję, że takGdyby PIS rządziło nie byłoby tematu . Chociaż za niedługo, oczekuje wystąpienia ich w tej sprawie.
Jeśli chodzi o Momoa to w Stargate Atlantis super...
Wiedźma Ple Ple napisał(a):wszystko, byle tylko nie TVP produkowało o gejach .. oni niech robią transmisje z Dnia Wojska Polskiego .. tylko do tego się nadają ..
Levanda napisał(a):TVP to się boje poczta przysłała mi pismo że mam płacić abonament żeby robili za to pisowksie wiadomości i kręcili poczwarki typu Na dobre i na złe i M jak miłość
od tego są telewizja publiczna ...Eeee ,jeszcze mogą z manifestów pod pałacem prezydenckim .
Wiedźma Ple Ple napisał(a):polski a realizowany przez TVP to co innego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości