mnie wzięło z zaskoczenia, była jakaś promocja w aptece i kupiła krem matujący, nawilżający i zmywacz do twarzy... taka byłam wściekła że się dałam nabrać ale po 2 miesiącach zmieniłam zdanie ... spróbuj, może się uda ....
Znajoma po kosmetologii mi mówiła, że to działa tak, że ta "beczka", w której jest krem jest dzielona na 3 części - z samej góry i dołu, gdzie jest najbardziej aktywny są brane do prbek, a ze środka, gdzie najmniej wszystkich działających substancji do normalnych opakowań
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.
Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
a bo ja sobie poszłam zrobić żelowy french pedukiur ze sweetdeal i powiem wam ładne toto, tak się przyglądałam jak pani robiła i mam ochotę kupić (ok. 100 zł) i poćwiczyć na siostrze ...
ja po raz pierwszy w życiu zapisałam się do manicure na szilack czy jak to się tam nazywa, ale to przed wylotem jak zginę to chociaż będę miała ładne paznokcie