Fringilla napisał(a):Tsuki napisał(a):O a to coś nowego. Ja się spotykałam z taką opinią tylko w mężczyzn...
szczęściara
a pracujące domowo żony mężów swych między innymi?
Wiedźma Ple Ple napisał(a):nie, gruchali sobie milusio z tym dziadkiem Albertem ile on od niej starszy?
Tsuki napisał(a):Aaaaa!!! Dziewczyny na pomoc! Coś mi się popsuło. Czy któraś z was próbowała instalować tego Firefoxa 5? Bo mnie właśnie coś podkusiło i za diabła nie chce mi dokończyć aktualizacji. Niby było wszystko ok, doszło do etapu, że kazał mi zresetować komputer, aby dokończyć aktualizację i guzik, nic to nie dało. Jak próbuję otworzyć Mozille, wyskakuje komunikat, że "Aby dokończyć poprzednią aktualizację uruchom ponownie komputer". Zupełnie odinstalować jej też nie mogę, bo wyskakuje ten sam komunikat. Resetowałam go już z 5 razy i nic to nie daje. Macie jakieś pomysły?
EDIT
Oki. Udało mi się naprawić. Okazało się oczywiście, że to moja wina, bo nie pomyślałam, aby nową Mozille zainstalować w nowym folderze. Kiedy zrobiłam jeszcze raz zainstaluj, ale wybrałam inny folder zainstalowało się bez problemu. No cóż, ale to trzeba być mną.
Lilia napisał(a):Tsuki napisał(a):Aaaaa!!! Dziewczyny na pomoc! Coś mi się popsuło. Czy któraś z was próbowała instalować tego Firefoxa 5? Bo mnie właśnie coś podkusiło i za diabła nie chce mi dokończyć aktualizacji. Niby było wszystko ok, doszło do etapu, że kazał mi zresetować komputer, aby dokończyć aktualizację i guzik, nic to nie dało. Jak próbuję otworzyć Mozille, wyskakuje komunikat, że "Aby dokończyć poprzednią aktualizację uruchom ponownie komputer". Zupełnie odinstalować jej też nie mogę, bo wyskakuje ten sam komunikat. Resetowałam go już z 5 razy i nic to nie daje. Macie jakieś pomysły?
EDIT
Oki. Udało mi się naprawić. Okazało się oczywiście, że to moja wina, bo nie pomyślałam, aby nową Mozille zainstalować w nowym folderze. Kiedy zrobiłam jeszcze raz zainstaluj, ale wybrałam inny folder zainstalowało się bez problemu. No cóż, ale to trzeba być mną.
można wiedzieć co ty robisz? jak masz starszą wersję Foxa nowa instaluje się jak każda aktualizacja: nakłada na starą, po czym Fox się zamyka, doinstalowuje pliki i otwiera jako nowa wersja. Nie trzeba restartować komputera. Pliki nagrywają się na stare, więc nie potrzeba nowego folderu. Całość trwa jakąś minutę. Łatwe i bezproblemowe. Dlaczego musiałaś restartować kompa?
Asienka1440 napisał(a):Po dłuuuugich rozmyślaniach stanęło na Sosnowcu, Krakowie i Toruniu, ale nadal nie wiem, gdzie chciałabym iść najbardziej. Za Krakowem przemawia fakt, że przyjaciółki tam się wybierają...
Berenika napisał(a):Fringilla napisał(a):a nie 33?
ps.wiem, drastyczna różnica...
33 I trudno mi uwierzyć, że nie wiedziała o tych dzieciach, bo nawet mnie się o uszy obiło, a przecież nie szukałam specjalnie informacji o Albercie.
ewajoanna23 napisał(a):Asienka1440 napisał(a):Po dłuuuugich rozmyślaniach stanęło na Sosnowcu, Krakowie i Toruniu, ale nadal nie wiem, gdzie chciałabym iść najbardziej. Za Krakowem przemawia fakt, że przyjaciółki tam się wybierają...
Toruń zaprasza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość