Teraz jest 29 listopada 2024, o 18:34

Czatowanie...

Gdzie możecie gadać, o czym tylko Wam się podoba, a na co nie ma miejsca w innych działach?
Tutaj!

Post przez Wiedźma Ple Ple » 2 lipca 2011, o 13:31

jak ta górnicza jedna :big:

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 2 lipca 2011, o 15:53

Ale jazda :whaaat: ciekawe jak ją przekonali ,żeby ten ślub jednak wzięła .
http://pomponik.pl/news/skandal-na-dwor ... ko,1662297
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Wiedźma Ple Ple » 2 lipca 2011, o 19:10

o daj spokój ... :big:

Post przez aralk » 2 lipca 2011, o 20:45

swoją drogą jak ją dzisiaj widziałam w telewizji to wyglądała jakby wzięła odrobinę za dużo środków na uspokojenie :hyhy:

Post przez Wiedźma Ple Ple » 2 lipca 2011, o 21:58

nie, gruchali sobie milusio z tym dziadkiem Albertem :big: ile on od niej starszy? :wink:

Ulubiona autorka/autor: SEP, McNought, Garwood, Brown

Post przez Mery_Kate » 2 lipca 2011, o 23:27

masakra... to miała niezłą niespodziankę ślubną..

Ulubiona autorka/autor: Anne Bishop

Post przez Tsuki » 2 lipca 2011, o 23:27

Fringilla napisał(a):
Tsuki napisał(a):O a to coś nowego. Ja się spotykałam z taką opinią tylko w mężczyzn...

szczęściara :D
a pracujące domowo żony mężów swych między innymi? ;)

Wiesz jakoś do tej pory miałam "szczęście" tylko słyszeć o takich kobietach, z żadną nie zapoznałam się bliżej. I chyba dobrze, bo raczej nie byłabym miła dla niej. Nie rozumiem takich kobiet. :?
A chodziło mi raczej o opinie wyrażane wprost...
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednego miesiąca, zapytaj matki, która urodziła wcześniaka.
Aby poznać wartość jednego tygodnia, zapytaj wydawcę tygodnika.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.
Wskazówki zegara będą wciąż odmierzać czas, dlatego też ceń każdą chwilę.
I traktuj dzień dzisiejszy jak największy dar, który został Ci ofiarowany.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 3 lipca 2011, o 00:04

Wiedźma Ple Ple napisał(a):nie, gruchali sobie milusio z tym dziadkiem Albertem :big: ile on od niej starszy? :wink:

on niby 53 lata, ona 28
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Post przez Wiedźma Ple Ple » 3 lipca 2011, o 00:16

o w mordę! :suprised:

Post przez Tsuki » 3 lipca 2011, o 00:25

Aaaaa!!! Dziewczyny na pomoc! Coś mi się popsuło. Czy któraś z was próbowała instalować tego Firefoxa 5? Bo mnie właśnie coś podkusiło i za diabła nie chce mi dokończyć aktualizacji. Niby było wszystko ok, doszło do etapu, że kazał mi zresetować komputer, aby dokończyć aktualizację i guzik, nic to nie dało. Jak próbuję otworzyć Mozille, wyskakuje komunikat, że "Aby dokończyć poprzednią aktualizację uruchom ponownie komputer". Zupełnie odinstalować jej też nie mogę, bo wyskakuje ten sam komunikat. Resetowałam go już z 5 razy i nic to nie daje. :cry2: Macie jakieś pomysły?

EDIT
Oki. Udało mi się naprawić. Okazało się oczywiście, że to moja wina, bo nie pomyślałam, aby nową Mozille zainstalować w nowym folderze. Kiedy zrobiłam jeszcze raz zainstaluj, ale wybrałam inny folder zainstalowało się bez problemu. No cóż, ale to trzeba być mną. :oops:
Ostatnio edytowano 3 lipca 2011, o 02:07 przez Tsuki, łącznie edytowano 1 raz
Aby poznać wartość jednego roku, zapytaj studentów, którzy oblali egzamin wstępny.
Aby poznać wartość jednej godziny, zapytaj zakochanych, którzy czekają na to, aby się zobaczyć.
Aby poznać wartość jednej minuty, zapytaj ludzi, którzy przegapili swoją stację jadąc pociągiem.
Aby poznać wartość jednej sekundy, zapytaj kogoś, komu udało się uniknąć wypadku.
Aby poznać wartość jednej milisekundy, zapytaj kogoś, kto podczas Igrzysk Olimpijskich zdobył srebrny medal.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Amanda Quick

Post przez joakar4 » 3 lipca 2011, o 00:27

widać że bardzo jej zależy na byciu księżną ^_^

Ulubiona autorka/autor: Shelly Laurenston, Anne Stuart

Post przez Fringilla » 3 lipca 2011, o 04:06

a nie 33?
ps.wiem, drastyczna różnica...
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące
— Ursula K. Le Guin

Post przez aralk » 3 lipca 2011, o 11:10

trochę tych latek jest :embarrassed: chyba nawet więcej niż u Palmer :rotfl:

Ulubiona autorka/autor: N.R./JD.Robb/Krentz/Quick/Castle/L.Kleypas/Ch.Dodd

Post przez Lilia ❀ » 3 lipca 2011, o 11:40

Tsuki napisał(a):Aaaaa!!! Dziewczyny na pomoc! Coś mi się popsuło. Czy któraś z was próbowała instalować tego Firefoxa 5? Bo mnie właśnie coś podkusiło i za diabła nie chce mi dokończyć aktualizacji. Niby było wszystko ok, doszło do etapu, że kazał mi zresetować komputer, aby dokończyć aktualizację i guzik, nic to nie dało. Jak próbuję otworzyć Mozille, wyskakuje komunikat, że "Aby dokończyć poprzednią aktualizację uruchom ponownie komputer". Zupełnie odinstalować jej też nie mogę, bo wyskakuje ten sam komunikat. Resetowałam go już z 5 razy i nic to nie daje. :cry2: Macie jakieś pomysły?

EDIT
Oki. Udało mi się naprawić. Okazało się oczywiście, że to moja wina, bo nie pomyślałam, aby nową Mozille zainstalować w nowym folderze. Kiedy zrobiłam jeszcze raz zainstaluj, ale wybrałam inny folder zainstalowało się bez problemu. No cóż, ale to trzeba być mną. :oops:

można wiedzieć co ty robisz? jak masz starszą wersję Foxa nowa instaluje się jak każda aktualizacja: nakłada na starą, po czym Fox się zamyka, doinstalowuje pliki i otwiera jako nowa wersja. Nie trzeba restartować komputera. Pliki nagrywają się na stare, więc nie potrzeba nowego folderu. Całość trwa jakąś minutę. Łatwe i bezproblemowe. Dlaczego musiałaś restartować kompa?
“Man. God. Roarke. An interesting and flattering lineup.”
“Safe men are for marrying. Dangerous men are for pleasure.”

Ulubiona autorka/autor: Jayne Ann Krentz

Post przez Berenika » 3 lipca 2011, o 11:54

Fringilla napisał(a):a nie 33?

33 :) I trudno mi uwierzyć, że nie wiedziała o tych dzieciach, bo nawet mnie się o uszy obiło, a przecież nie szukałam specjalnie informacji o Albercie.
Obrazek

Post przez Wiedźma Ple Ple » 3 lipca 2011, o 12:58

i mnie :big:

Post przez Tsuki » 3 lipca 2011, o 18:42

Lilia napisał(a):
Tsuki napisał(a):Aaaaa!!! Dziewczyny na pomoc! Coś mi się popsuło. Czy któraś z was próbowała instalować tego Firefoxa 5? Bo mnie właśnie coś podkusiło i za diabła nie chce mi dokończyć aktualizacji. Niby było wszystko ok, doszło do etapu, że kazał mi zresetować komputer, aby dokończyć aktualizację i guzik, nic to nie dało. Jak próbuję otworzyć Mozille, wyskakuje komunikat, że "Aby dokończyć poprzednią aktualizację uruchom ponownie komputer". Zupełnie odinstalować jej też nie mogę, bo wyskakuje ten sam komunikat. Resetowałam go już z 5 razy i nic to nie daje. :cry2: Macie jakieś pomysły?

EDIT

można wiedzieć co ty robisz? jak masz starszą wersję Foxa nowa instaluje się jak każda aktualizacja: nakłada na starą, po czym Fox się zamyka, doinstalowuje pliki i otwiera jako nowa wersja. Nie trzeba restartować komputera. Pliki nagrywają się na stare, więc nie potrzeba nowego folderu. Całość trwa jakąś minutę. Łatwe i bezproblemowe. Dlaczego musiałaś restartować kompa?

No właśnie z zawsze tak robiłam i było dobrze, nie wiem czemu teraz nie wyszło. A zresetować musiałam, bo instalator na końcu procesu pokazał, że aby dokończyć proces instalacji należy ponownie uruchomić komputer. I pytanie chcesz to zrobić teraz? No to wcisnęłam tak... Ale po zresetowaniu, kiedy próbowałam uruchomić przeglądarkę cały czas pokazywał się komunikat, która wcześniej przytoczyłam, czyli proces aktualizacji był nie ukończony... Może to przez to, że aktualizowałam z 3 to 5... Nie mam pojęcia. W każdym razie jak zrobiłam instalacje niestandardową i wybrałam nowy folder to zainstalowało się bez problemu.

"Yuuki"

Obrazek Obrazek Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Garwood, Nora Roberts

Post przez ewajoanna23 » 4 lipca 2011, o 22:48

Asienka1440 napisał(a):Po dłuuuugich rozmyślaniach stanęło na Sosnowcu, Krakowie i Toruniu, ale nadal nie wiem, gdzie chciałabym iść najbardziej. Za Krakowem przemawia fakt, że przyjaciółki tam się wybierają...

Toruń zaprasza :wink:

Ulubiona autorka/autor: SEP, McNought, Garwood, Brown

Post przez Mery_Kate » 5 lipca 2011, o 23:24

Berenika napisał(a):
Fringilla napisał(a):a nie 33?

33 :) I trudno mi uwierzyć, że nie wiedziała o tych dzieciach, bo nawet mnie się o uszy obiło, a przecież nie szukałam specjalnie informacji o Albercie.

ja to się o ich związku-ślubie dowiedziałam po ślubie i tej całej akcji.
On ma jakies dzieci z wcześniejszych romansów... co nie? ale może mu to darowała.. tylko miarka się przebrała jak spłodził kolejnego potomka tuż przed ich ślubem

Ulubiona autorka/autor: Terry Pratchett, Janet Evanovich

Post przez Asieńka » 6 lipca 2011, o 16:51

ewajoanna23 napisał(a):
Asienka1440 napisał(a):Po dłuuuugich rozmyślaniach stanęło na Sosnowcu, Krakowie i Toruniu, ale nadal nie wiem, gdzie chciałabym iść najbardziej. Za Krakowem przemawia fakt, że przyjaciółki tam się wybierają...

Toruń zaprasza :wink:

Miło mi, zobaczymy, czy będą mnie gdzieś w ogóle chcieli ;) Na razie czekam na wyniki rekrutacji...
"Znasz przypowieść o żabie w śmietanie? Jak dwie żaby wpadły do dzbanka ze śmietaną? Jedna, myśląc racjonalnie, szybko zrozumiała, że opór jest bezcelowy i że losu nie da się oszukać. A może jest jakieś życie pozagrobowe, więc po co się niepotrzebnie wysilać i na próżno pocieszać płonnymi nadziejami? Złożyła łapki i poszła na dno. A druga była na pewno durna, albo niewierząca. I zaczęła się szamotać. Wydawałoby się, po co się szarpać, jeśli wszystko przesądzone? Szamotała się i szamotała... Aż ubiła śmietanę na masło. I wylazła z dzbanka. Uczcijmy pamięć jej towarzyszki, przedwcześnie poległej w imię postępu filozofii i racjonalnego myślenia."
Pod stołem siedział Greebo i mył się językiem. Od czasu do czasu mu się odbijało.
Wampiry wstawały z martwych, z grobów i z krypt, ale nigdy nie zdołały tego dokonać z kota.

Ulubiona autorka/autor: Garwood, Nora Roberts

Post przez ewajoanna23 » 6 lipca 2011, o 21:03

Będzie dobrze , spoko :smile:

Post przez Wiedźma Ple Ple » 6 lipca 2011, o 21:45

przepraszam jak mogą nie chcieć? niż jest ... :big:

Ulubiona autorka/autor: Terry Pratchett, Janet Evanovich

Post przez Asieńka » 6 lipca 2011, o 22:15

Jakie pocieszenie :hahaha:
"Znasz przypowieść o żabie w śmietanie? Jak dwie żaby wpadły do dzbanka ze śmietaną? Jedna, myśląc racjonalnie, szybko zrozumiała, że opór jest bezcelowy i że losu nie da się oszukać. A może jest jakieś życie pozagrobowe, więc po co się niepotrzebnie wysilać i na próżno pocieszać płonnymi nadziejami? Złożyła łapki i poszła na dno. A druga była na pewno durna, albo niewierząca. I zaczęła się szamotać. Wydawałoby się, po co się szarpać, jeśli wszystko przesądzone? Szamotała się i szamotała... Aż ubiła śmietanę na masło. I wylazła z dzbanka. Uczcijmy pamięć jej towarzyszki, przedwcześnie poległej w imię postępu filozofii i racjonalnego myślenia."
Pod stołem siedział Greebo i mył się językiem. Od czasu do czasu mu się odbijało.
Wampiry wstawały z martwych, z grobów i z krypt, ale nigdy nie zdołały tego dokonać z kota.

Post przez Wiedźma Ple Ple » 6 lipca 2011, o 22:18

na wychowanie artystyczne przyjmują nawet takich co ołówka w życiu nie trzymali :big:

Ulubiona autorka/autor: chyba jednak Krentz/Quick/Castle...

Post przez Jadzia » 7 lipca 2011, o 12:41

Nie tylko niż, ale i mniej męskich kandydatów bo nie ma obowiązku wojskowego :hyhy:

Mnie też będą chcieć, bo studenci KUL mają pierwszeństwo przy naborze na studia II stopnia, a spełniam wszystkie niezbędne wymagania :lol:
Czytam romanse - mój blog z recenzjami. Recenzjami romansów, oczywiście.

Smoki były idealnym środkiem antykoncepcyjnym, ponieważ raz skonsumowana dziewica już nigdy nie była płodna.

ObrazekObrazek
by Agrest

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do O wszystkim innym