Wiedźma Ple Ple napisał(a):kilka walczyło a część nadal uważa, że bezrobocie to wina kobiet bo zajmują mężczyznom miejsca pracy
Tsuki napisał(a):Wiem, ale chodzi o sam fakt, że posłużyli się "gwałtem". Teraz pomyśl, że kiedyś zdarzy się podobna sytuacja, ale oskarżenie będzie prawdziwe, czy ktoś uwierzy tej kobiecie? Wątpię. Poza tym zaznaczyłam, ze już nie chodzi mi ten konkrety przypadek, tylko ogólnie...
Z resztą pamiętam jak to było z tą całą aferą z Łyżwińskim i Krawczyk. Przez te ciągłe zmiany zeznań przez nią i to, że kłamała co do ojcostwa dziecka, często spotykałam się z komentarzami, że kobiety robią to specjalnie, bo ktoś zwolnił je z pracy itp. itd. I oczywiście nie warto kobietom wierzyć...
Wiedźma Ple Ple napisał(a):odkrycie roku ..Lucy napisał(a):http://www.tvn24.pl/-1,1708918,0,1,strauss_kahn-ofiara-prowokacji-sensacyjne-doniesienia-nyt,wiadomosc.html
Tsuki napisał(a):O a to coś nowego. Ja się spotykałam z taką opinią tylko w mężczyzn...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości