Wiedźma Ple Ple napisał(a):Lilia napisał(a):moja też nie pozwoliła się pozbyć, poszły do piwnicy, ale krzywo patrzy na zakup nowych. ot, leżą, zabierają miejsce i kurz zbierają
a tym w piwnicy mokro i ciemno- lepiej jakby do kogoś trafiły
Lilia napisał(a):Finalistki RITA
z takim tytułem to trudno się dziwićJadzia napisał(a):Lilia napisał(a):Finalistki RITA
o ta książka: Nine Rules to Break When Romancing a Rake by Sarah MacLean (Avon Books; Carrie Feron, editor) to nie wiem jakim sposobem się znalazła tam, bo była po prostu nudna
Single title nie znaczy, że książka nie należy do żadnej serii, tylko że nie jest category/series romance, czyli harlequinem lub podobnym (jak kiedyś Loveswept, Candlelight)
Romance novels that focus primarily on the romantic relationship, released as individual titles, not as part of a series.
Agreście, jesteś pewna?
Wiedźma Ple Ple napisał(a):z takim tytułem to trudno się dziwićJadzia napisał(a):Lilia napisał(a):Finalistki RITA
o ta książka: Nine Rules to Break When Romancing a Rake by Sarah MacLean (Avon Books; Carrie Feron, editor) to nie wiem jakim sposobem się znalazła tam, bo była po prostu nudna
Wiedźma Ple Ple napisał(a):domyślam się, że liczyłaś na jakąś quinnowośćA ja miałam nadzieję na tę książkę, właśnie przeze tytuł
Liberty napisał(a):Przejrzałam listę finalistek RITY i bardziej niż zwykle mam wrażenie, że ta nagroda albo zasady przyznawania jej są skostniałe.
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość