i co? i nic- nie było w żadnym sklepie zielarsko-eko w okolicyAgrest napisał(a):Aha, hemoroidy i plus czterdzieści, zapisuję w kajecie
Ja sobie coś zamówię z ich sklepu internetowego, polowania mnie osłabiają
ewa.p napisał(a):przede wszystkim powinnaś się poradzić kosmetyczki albo chociażby dermatolog jak pozbyć się tych liszajów i jak pielęgnować taka cerę
Levanda napisał(a):słuchajcie, a co powiecie o kosmetykach Sally Hensen? To nie tyle wizaż co paznokcie, ale jestem ciekawa opinii.
Agrest napisał(a):Katarzyno, a może coś prostego w składzie i mocno nawilżającego, masło shea czy coś takiego (ono akurat jest też nieco antybakteryjne). Ja używam teraz emulsji Olay na dzień i jestem zadowolona (ale nie na tyle, żeby nie szukać czegoś lepszego ), ale to zwykła pielęgnacja, a ty chyba małej kuracji potrzebujesz
Katarzyna888 napisał(a):Ostatnio mi sie zrobily takie suche liszaje na twarzy i zaczerwienienia. Mam cere naczynkowa, delikatna ale tak jak teraz jeszcze nie mialam. Nawet jak polozylam puder to bylo go przez te wlasnie suche liszaje widac i musialam zetrzec. A znowu mleczko do twarzy mnie szczypie. Co ja mam juz z tym robic nie wiem. Sprawdzalam kremy na zaczerwienienia i naczynka, ale niewiele ich tu jest w przystepnej cenie. Czyba kupie sobie ten nowy Olay do wrazliwej cery z filtrami UVA itd. Chcialayb sie tylko spytac, czy ktos moze tego uzywal i warte jest kupienia, bo juz pare razy sie nacielam, ze kupilam drogi krem i musialam oddac. Nivea tez mi juz nie pomaga:(
maddalena napisał(a):Mam problem jeśli chodzi o cerę!
Mianowicie mam wrażliwą cere!
Ile ja kremów miałam i to specjalnych i nic!
W moim przypadku to jest tak: biore próbkę albo kupuje krem i jest ok. Wydaje się, że będzie dobry ale po pewnym czasie zaczyna podrażniać mi cere.
Znacie jakieś fajne i dobre kremy ?
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości